CELEBRITIES

Πόσο έχουν αλλάξει οι διάσημοι στο Instagram από το πρώτο τoυς post


30 Δεκεμβρίου 2018

20160828_zaf_f84_004.jpg

Χαρακτηρίζονται ως social queens, καθώς μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram δημιουργούν τάσεις και σαρώνουν σε likes και σχόλια από τους εκατομμύρια followers που τις ακολουθούν. Χολιγουντιανές stars και εκπρόσωποι της παγκόσμιας σόουμπιζ διατηρούν τις πιο δημοφιλείς σελίδες και για εκείνες τα social media έχουν μετατραπεί σε εργαλείο δουλειάς. Όμως, δεν έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να θυμηθούμε την πρώτη τους ανάρτηση στο δημοφιλές μέσο δικτύωσης;

H βασίλισσα του Instagram, Κιμ Καρντάσιαν, έκανε το ντεμπούτο της στις 19 Φεβρουαρίου του 2012, με μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται να στέλνει φιλιά. «Η πρώτη μου φωτογραφία στο Instagram... Φιλάκια» έγραφε στη λεζάντα.

Το πρώτο post της Μπιγιονσέ είχε πολιτικό χαρακτήρα και αφορούσε στη στήριξή της στον τότε πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα. Το στιγμιότυπο ανέβηκε στις 6 Νοεμβρίου 2012 και έκτοτε έχουν μεσολαβήσει χιλιάδες φωτογραφίες της.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.