CELEBRITIES

Το συγκινητικό μήνυμα του Moby για όσους περνάνε μόνοι τους τα Χριστούγεννα


The Jennettes

30 Δεκεμβρίου 2018

20180708_zaa_nc27_034.jpg

Μια πολύ συγκινητική ανάρτηση με ένα σημαντικό μήνυμα έκανε ο διάσημος μουσικός Μοby για αυτές τις εορταστικές μέρες. Ξέροντας ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που περνάνε μόνοι τους τα Χριστούγεννα, έστειλε ένα μήνυμα μέσω μιας δημοσίευσης στο Facebook. O ταλαντούχος δημιουργός υπενθύμισε σε όσους είναι μόνοι τους τις εορταστικές ημέρες, ότι οι εικόνες ευτυχίας που τους κατακλύζουν στα social media δεν ανταποκρίνονται πλήρως στην πραγματικότητα, και δεν υπάρχει λόγος να νιώθουν άσχημα που είναι μόνοι τους. Ο ίδιος δήλωσε ότι πέρασε μόνος του τα Χριστούγεννα, κάνοντας πράγματα λιγότερο και περισσότερο ενδιαφέροντα, και δήλωσε ότι με αυτόν τον τρόπο θα ήθελε να κάνει όσους βρίσκονται σε παρόμοια θέση να νιώσουν λιγότερο μόνοι.

"Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι παλεύουν με τις γιορτές, ειδικά όταν γεμίζουν με εικόνες χαρούμενων οικογενειών που μοιάζουν λες και βγήκαν από κάποιον εορταστικό πίνακα του Norman Rockwell. Σας παρακαλώ, αν μπορείτε, μην τα βάζετε με τον εαυτό σας, μιας και οι άνθρωποι δείχνουν μια πολύ επεξεργασμένη και προσεγμένη εκδοχή του εαυτού τους στα social media. Kαι, εαν αυτό σας κάνει να νιώθετε καθόλου καλύτερα, πέρασα τα Χριστούγεννα μόνος μου, έκανα πεζοπορία, δούλεψα στη μουσική και διάβασα ένα σωρό άρθρα για τον εφιάλτη που έχουμε για πρόεδρο. Πολλοί από εμάς είναι μόνοι τους στις γιορτές και ελπίζω αυτό να σας κάνει με κάποιο τρόπο να νιώθετε λιγότερο μόνοι".

Δείτε ακόμη: Τα 15 Χριστουγεννιάτικα δέντρα με τους πιο ευφυείς δημιουργούς

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.