CELEBRITIES

Dita Von Teese: "Δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ το #metoo στη δουλειά μου"


The Jennettes

31 Δεκεμβρίου 2018

20140505_zaf_f84_087.jpg

H χορεύτρια Burlesque, Dita Von Teese μίλησε για τις στιγμές #Metoo που έχει αντιμετωπίσει στη ζωή της, σε μια συνέντευξη στο περιοδικό Fabulous. Η Dita ισχυρίζεται ότι  -σε αντίθεση με τα προσωπικά της- στην επαγγελματική της ζωή δεν έχει έρθει ποτέ αντιμέτωπη με καμία ανάρμοστη συμπεριφορά. 

"Δεν έχω ζήσει #MeToo στη δουλειά μου. Σκέφτηκα όλα τα ΜeToo πράγματα που έχουν συμβεί στη ζωή μου και δεν είχαν καμία σχέση με την καριέρα μου. Έχω αποχωρήσει από συνεργασίες γιατί δεν μου άρεσε κάποιος ή το συναίσθημα της υποχρέωσης με οποιονδήποτε τρόπο, αλλά ως έφηβη που έπρεπε να βγάλει άκρη με τις συμπεριφορές των αντρών με εξουσία ή των μεγαλύτερω αντρών τριγύρω της, έχω όλες τις πιθανές ιστορίες", είπε. "Θυμάμαι να είμαι 15 χρονών και οι άνθρωποι να λένε ή να κάνουν ανάρμοστα πράγματα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The @ditavonteeselingerie Miss West bodysuit, in stock @cocodemeruk @glamuse_lingerie @houseoflingerie_com @deboudoir.ru @tallulahlingerie @bloomingdales

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ?Dita Von Teese (@ditavonteese) στις

Η Dita είναι μια από τις διασημότερες χορεύτριες burlesque, κι όμως ούτε εκείνη δεν πίστευε τη φεμινιστική διάσταση που έχει πάρει στη σημερινή εποχή. "Ο τρόπος με τον οποίο ξεκίνησε η καριέρα μου, ως μοντέλο για φετίχ και στο Playboy, ήταν απλώς μια προσπάθεια να γεμίσω το κενό με λίγη ποικιλία. Σκέφτηκα ότι μπορεί να μην είμαι ξανθιά και μαυρισμένη, όμως ίσως είχα κάτι να προσφέρω στον τομέα αυτό. Λέγοντας την ιστορία μου, σχετικά με το πώς βρήκα αυτοπεποίθηση μέσα από τη λάμψη και για το πώς αναζήτησα στο παρελθόν για μια διαφορετική μορφή κομψότητας και αισθησιασμού, έγινα ένα εναλλακτικό είδωλο του φεμινισμού"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#ditavonteese

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daddy’S Baby Girl?? (@daphne_monsterkiitty) στις

Στη συνέντευξή της, μίλησε για το #metoo και δήλωσε ότι ελπίζει οι συζητήσεις να συνεχίσουν. "Νομίζω ότι είναι σπουδαίο το ότι μιλάμε για αυτό τώρα. Άκουσα μια φορά κατά τύχη μια κοπέλα να μιλάει για το πώς κάποιος τη στρίμωξε σε μια δημόσια τουαλέτα πρόσφατα και σκέφτηκα "ουάου, μιλάμε ανοιχτά πλέον για αυτό". Είναι μια μεγάλη και σημαντική συζήτηση", είπε.

Δείτε ακόμη: Dita Von Teese - Lifestyle Mirror

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.