CELEBRITIES

Η Kim Kardashian περιμένει το τέταρτο παιδί της


The Jennettes

3 Ιανουαρίου 2019

20181009_zaa_nc34_084.jpg

Η Kim Kardashian και ο Kanye West περιμένουν το τέταρτο παιδί τους από ανάδοχη μητέρα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στο Us Weekly. Μία πηγή δήλωσε πως το παιδί, ένα αγοράκι, πρόκειται να έρθει στον κόσμο "στις αρχές Μαίου". Αυτό θα είναι το δεύτερο παιδί της Kardashian και του West με ανάδοχη μητέρα. Η Chicago West, η μικρότερη κόρη τους, γεννήθηκε από παρένθετη μητέρα στις 15 Ιανουαρίου, 2018.

Το ζευγάρι έχει ακόμα δύο παιδία, τη North και τον Saint. Μετά από δύσκολες γέννες στη North και τον Saint, οι γιατροί συμβούλεψαν την Kardashian να μην έχει άλλες φυσικές εγκυμοσύνες καθώς θα απειλούταν η ζωή της. Η reality star είχε μιλήσει στο περιοδικό ELLE την περασμένη χρονιά, για το πώς αμφιταλαντευόταν σχετικά με το τέταρτο παιδί: "Δε ξέρω" είχε πει τότε, αναστενάζοντας. "Το σπίτι και η καρδιά μου είναι γεμάτα αυτή τη στιγμή, με τον καλύτερο τρόπο." Ήταν ξεκάθαρη με το ότι το τέταρτο παιδί θα είναι και το τελευταίο. "Δε νομίζω πως μπορώ να αντέξω περισσότερα," είπε. "Ο χρόνος μου είναι πραγματικά πολύ λίγος. Και νομίζω πως είναι σημαντικό σε όλα τα ζευγάρια, η μαμά να δίνει στον σύζυγο όση προσοχή δίνει και στα παιδιά".

 

Δείτε ακόμη: Mόνο μία από αυτές οι γυναίκες είναι η Kim Kardashian 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.