CELEBRITIES

Η Corinna Schumacher έκανε δήλωση για τον σύζυγό της


3 Ιανουαρίου 2019

abaca_111587_30.jpg

Καμιά φορά οι συμπτώσεις δεν είναι πάντα συμπτώσεις. Αυτό ελπίζουν οι εκατομμύρια θαυμαστές του θρύλου της Formula 1 Μίχαελ Σουμάχερ, ο οποίος εδώ και πέντε χρόνια βρίσκεται απομονωμένος και βουβός ακολουθώντας μια πανάκριβη θεραπευτική αγωγή στην προσπάθειά του να επανέλθει μετά από το σοβαρό ατύχημα που είχε υποστεί κάνοντας σκι στις Αλπεις. Δύο εβδομάδες αφότου πολλά ευρωπαϊκά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο Σούμι δεν είναι πια καθηλωμένος και διασωληνωμένος, ήρθε η ώρα της συζύγου του, Κορίνα, να κάνει μια δήλωση.

Βέβαια, η δήλωση της πιστής συντρόφου του Σουμάχερ (η οποία έχει επιβάλει καθεστώς πλήρους μυστικότητας σχετικά με την κατάσταση της υγείας του) θα μπορούσε απλώς να καταγραφεί ως μια τοποθέτηση με αφορμή τα γενέθλια του συζύγου της – ο σπουδαίος Γερμανός κλείνει αύριο, 3 Ιανουαρίου, τα 50 του χρόνια. Είναι αυτή η δήλωση μια απόδειξη ότι ο Σουμάχερ τουλάχιστον ζει.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.