CELEBRITIES

Η εμφάνιση του Idris Elba στα Golden Globes με την οικογένειά του αποδεικνύει ότι είναι ο πιο σέξι άντρας του πλανήτη


The Jennettes

8 Ιανουαρίου 2019

20180824_zap_g203_015_1.jpg

Η ομορφιά του Idris Elba και της οικογένειάς του έχει γίνει πλέον σχεδόν ενοχλητική. Ο ηθοποιός, DJ, και πιο σέξι άντρας του πλανήτη φόρεσε ένα πράσινο κοστούμι και περπάτησε στο κόκκινο χαλί των Golden Globes. Μαζί του ήταν η αρραβωνιαστικιά του, Sabrina Dhowre, και η κόρη του, Isan Elba.

Η Isan Elba, η οποία φέτος ήταν η Ambassador των Χρυσών Σφαιρών, παραδίδοντας βραβεία στη σκηνή, έλαμπε στο πλευρό του πατέρα της, ενώ η Sabrina κέρδισε τις εντυπώσεις με το αέρινο φλοράλ look της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Idris Elba & Date with the Golden Globes Ambassador his Daughter Isan Elba on the Red Carpet ????#idriselba #isanelba #goldenglobes2019

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη davi phillips (@davileephillips) στις

Πριν περπατήσουν στο κόκκινο χαλί, ο Idris Elba αποκάλυψε τις συμβουλές που έδωσε στην κόρη του, για τα καθήκοντά της ως Ambassador. "H κομψότητα είναι παρουσία", της είπε. Νωρίτερα, η Isan αποκάλυψε ότι το πρωί της ημέρας των βραβείων έλαβε ένα μήνυμα από τον πατέρα της, που έλεγε απλώς "Να πας καλά". Λιτός και δωρικός, όπως τους προτιμάμε.

Δείτε ακόμη: Η πρώτη εμφάνιση του Idris Elba και της Sabrina Dhowre

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.