CELEBRITIES

O Thomas Markle γράφει βιβλίο για την παιδική ηλικία της Meghan και το Internet δεν είναι χαρούμενο


The Jennettes

9 Ιανουαρίου 2019

20181225_zaa_ap2_042.jpg

Η Meghan Markle έχει μία δύσκολη σχέση με την οικογένειά της, κάτι που δεν την έχει βοηθήσε ιδιαίτερα στη royal ζωή της. Οι Markles έχουν δημιουργήσει ένα τεράστιο δράμα γύρω από δούκισσα του Sussex πλέον, από τον απομακρυσμένο ανηψιό της, Tyler Dooley, που ονόμασε την επιχείρηση κάνναβής του με το όνομά της, μέχρι τον πατέρα της, Thomas Markle, που συνεχίζει να έχει επαφές με τον τύπο, παρ' ότι η Meghan τον έχει παρακαλέσει να μην.

Η θετή αδερφή της Meghan, Samantha Grant, έχει υπάρξει εξαιρετικά δύσκολη, από τη φημολογούμενη εμφάνισή της στο Celebrity Big Brother, μέχρι το ότι πήγε στο παλάτι του Kensington μαζί με κάμερες, για να κάνει έκπληξη στη δούκισσα, μέχρι την κυκλοφορία του "αποκαλυπτικού" βιβλίου της για εκείνη.

Ωστόσο, δεν ήταν το δικό της βιβλίο που προκάλεσε αντιδράσεις αυτή την εβδομάδα, αλλά του πατέρα της, αφού ο Thomas Markle ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει κι εκείνος ένα. Το θέμα του; Η παιδική ηλικία της Meghan Markle.

"Eίναι για τα καλά χρόνια με την κόρη μου και τις καλές μου αναμνήσεις απ' όταν μεγάλωνε," εξήγησε ο Thomas στη The Sun. Ο λόγος για το συγκεκριμένο βιβλίο; Η σιωπή της Meghan και του Harry.

"Aν θελήσουν ποτέ να μου μιλήσουν, τότε ίσως να ηρεμήσω λίγο," συνέχισε. "Αλλά ως τότε δεν θα γίνω μοναχός σε μοναστήριο και να πάρω όρκο σιωπής".

 

Δείτε ακόμη: Η Meghan Markle φοράει το πιο κλασσικό little black dress

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.