CELEBRITIES

H Margot Robbie είναι η νέα Barbie


The Jennettes

9 Ιανουαρίου 2019

20181116_zap_g203_062.jpg

H Margot Robbie, που έγινε διάσημη από τον Λύκο της Wall Street, θα παίξει την iconic αλλά και αμφιλεγόμενη κούκλα Barbie στη νέα ταινία που θα κυκλοφορήσει το 2019.

Την Τρίτη, η εταιρεία Mattel που κατασκευάζει τις κούκλες και τα studio ταινιών Warner Bros ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους για τη δημιουργία της πρώτης live action ταινίας Barbie, στην οποία θα πρωταγωνιστεί η Αυστραλή ηθοποιός. Η 28χρονη, που έχει προταθεί και για Oscar, θα συμμετέχει και στην παραγωγή της ταινίας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It is already confirmed that Margot will play Barbie in the next Warner Bros. movie. and also she will help in the production of the film ? - #MargotRobbie #Barbie

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Margot Robbie (@margotrbbinfo) στις

Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες ούτε για την πλοκή, ούτε για τον τίτλο, ούτε για την ημερομηνία κυκλοφορίες. Μια ανακοίνωση της Robbie όμως, δείχνει ότι η ταινία θα στοχεύει στο να εμπνεύσει και να αναδείξει τις θετικές πλευρές της ιστορικής κουκλας - που πλέον γίνεται 60 ετών.

"Το παιχνίδι με την Barbie προωθεί την αυτοπεποίθηση, την περιέργεια και την επικοινωνία, μέσα από το ταξίδι ενός παιδιού προς την ανακάλυψη του εαυτού του", δήλωσε η ηθοποιός. Η διάσημη κούκλα έχει υιοθετήσει πάνω από 200 καριέρες στην πορεία αυτών των 60 ετών, ανάμεσα στις οποίες η αστροναύτης, η μηχανικός ρομποτικής, η δασκάλα και η πρόεδρος της Αμερικής. Εδώ και κάποια χρόνια οι μη ρεαλιστικές αναλογίες της θεωρήθηκε ότι την καθιστούν αρνητικό πρότυπο για τα παιδιά, ωθώντας την εταιρεία στο λανσάρισμα εκδοχών με μεγαλύτερη ποικιλομορφία.

Η Robbie πάντως, υποστηρίζει ότι "Η Barbie έχει δώσει τη δύναμη στα παιδιά να φαντάζονται τον εαυτό τους σε φιλόδοξους ρόλους, από πριγκίπισσες μέχρι προέδρους", ενώ θεωρεί ότι η νέα ταινία "θα έχει έναν φοβερά θετικό αντίκτυπο στα παιδιά και στο κοινό σε παγκόσμιο επίπεδο".

Δείτε επίσης: H Barbie μεταμορφώνεται

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.