CELEBRITIES

Γιατί η Kate Middleton δε θα γιορτάσει τα γενέθλιά της με τον πρίγκιπα William


The Jennettes

9 Ιανουαρίου 2019

20181211_zaa_m160_083.jpg

H Kate Middleton έγινε σήμερα 37 (9 Ιανουαρίου, για όσους θέλετε να το σημειώσετε για του χρόνου). Δεν είναι κάποια ιστορική μέρα, αλλά τα γενέθλια είναι γενέθλια!

Αν και η δούκισσα δε θα γιορτάσει σήμερα με τον σύζυγό της, αφού ο William θα είναι στη δουλειά. Το παλάτι του Kensington επιβεβαίωσε την περασμένη εβδομάδα πως ο πρίγκιπας θα επισκεφθεί το London Air Ambulance σήμερα, για να γιορτάσει τα 30 χρόνια από την ίδρυσή του. 

Η επίσκεψη αυτή του πρίγκιπα William στο London Air Ambulance είναι η πρώτη του επίσημη βασιλική υποχρέωση για το 2019 - ενώ της Kate θα είναι στις 15 Ιανουαρίου, όταν θα επισκεφθεί το King Henry's Walk Community Garden στο Islington του Λονδίνου. Η επόμενη εβδομάδα σηματοδοτεί το τέλος των χριστουγεννιάτικων διακοπών για τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle, που θα κάνουν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση για το 2019 την επόμενη Δευτέρα, στο Birkenhead του Merseyside.

Δείτε ακόμη: 10 φορές που ζηλέψαμε το ντύσιμο της Kate Middleton

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.