CELEBRITIES

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες της κατοικίας του Harry και της Meghan


The Jennettes

10 Ιανουαρίου 2019

20181016_zaa_ap2_120_1.jpg

O πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle πρόκειται να φύγουν από το παλάτι του Kensington και να μετακομίσουν στο Frogmore Cottage του Windsor αυτή τη χρονιά, αλλά το ζευγάρι έχει και ένα ιδιωτικό εξοχικό στο Cotsworlds. Παρότι η κατοικία ήταν μυστικό μέχρι τώρα, η Βρετανική εφημερίδα The Sun, δημοσίευσε για πρώτη φορά τις φωτογραφίες του σπιτιού.

Η royal ανταποκρίτρια Emily Andrews αναφέρει πως η αγροτική κατοικία αξίζει 2,5 εκατομμύρια λίρες. Ο δούκας και η δούκισσα το νοικιάζουν για δύο χρόνια και μετακόμισαν εκεί πριν παντρευτούν τον περασμένο Μάιο. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, θα κρατήσουν το σπίτι όταν μετακομίσουν στο Windsor φέτος. Η Andrews γράφει πως το ζευγάρι θεωρεί το σπίτι τους στο Cotswolds περισσότερο "σπίτι" από αυτό που μένουν τώρα, δηλαδή το Nottingham Cottage στο παλάτι του Kensington.

H ειδυλλιακή κατοικία - με μία φάρμα από τον 18ο αιώνα και έναν αχυρώνα - περιλαμβάνει τέσσερα υπνοδωμάτια (το ένα έχει γίνει ντουλάπα), δύο κουζίνες, ένα σαλόνι με παράθυρα από το δάπεδο ως το ταβάνι, μία μεγάλη τραπεζαρία και ένα εξωτερικό καθιστικό, όπως αναφέρει η Andrews.

Ο Harry και η Meghan έχουν ήδη φιλοξενήσει μερικούς ξεχωριστούς καλεσμένους στο συγκεκριμένο σπίτι, όπως τους George και Amal Clooney, Serena Williams και Alexis Ohanian, Priyanka Chopra και Nick Jonas και τη μητέρα της Meghan, Doria Ragland, συμπληρώνει η Andrews.

"H Meghan λατρεύει την περιοχή. Εκείνη και ο Harry λατρεύουν να πηγαίνουν βόλτα τα σκυλιά εκεί και να διασκεδάζουν τους φίλους τους με την ησυχία τους," είπε ένας "φίλος" του ζευγαριού στην royal ανταποκρίτρια. Μία πηγή δήλωσε στο People πως η δούκισσα "περνά τα περισσότερα Σαββατοκύριακα" εκεί.

Η εξαιρετικά ιδιωτική κατοικία είναι ιδανική για τους μέλλοντες γονείς που αναζητούν μία σχετική απομόνωση ξεκινώντας την οικογένειά τους (το πρώτο παιδί τους θα γεννηθεί την άνοιξη). Στο παρελθόν, έχει γραφτεί πως ο Harry "θέλει να δραπετεύσει από την γυάλα της βασιλικής ζωής για χάρη του γάμου και του αγέννητου παιδιού τους," σύμφωνα με την royal ανταποκρίτρια Rebecca English, της Daily Mail.

 

Δείτε ακόμη: 12 εμφανίσεις της Meghan Markle πριν ξεκινήσει να βγαίνει με τον Πρίγκιπα Harry

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.