CELEBRITIES

Robert De Niro: «O Trump είναι ένας πραγματικός ρατσιστής»


The Jennettes

10 Ιανουαρίου 2019

abaca-496247-018.jpg

O Robert De Niro είναι ένα από τους διάσημους επικριτές του Donald Trump. Δεν διστάζει σε συνεντεύξεις του να μιλήσει ανοιχτά για τις πολιτικές του απόψεις και για τη ζημιά που θεωρεί ότι έχει προκαλέσει ο Donald Trump στην Αμερική - και πώς φοβάται για τις ρατσιστικές διαθέσεις που ασκεί ο πρόεδρος της Αμερικής μέσω της πολιτικής του.

Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή του ο 75χρονος ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά: "Είμαι μεγαλύτερης ηλικίας τώρα και είμαι περισσότερο αναστατωμένος για το τι συμβαίνει. Όταν είδα κάποιον σαν τον Trump να γίνεται πρόεδρος, σκέφτηκα, καλά, οκ, ας δούμε τι θα κάνει - ίσως κάτι να αλλάξει. Αλλά η κατάσταση χειροτέρεψε. Μου έδειξε ότι είναι πραγματικός ρατσιστής Είναι ντροπή. Κάνει κακό σε αυτή τη χώρα."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The King of Acting ? (@robertdenirodaily) on

Ο Robert De Niro συνέχισε να εκφράζει τη δυσαρέσκεια του στην Guardian αναφέροντας ότι "Ο Trump, ξεκίνησε την πολιτική του σταδιοδρομία μεταδίδοντας θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με την γενέτειρα του Οbama, και ο ίδιος έχοντας έξι παιδιά παραδέχεται: "Ναι, ανησυχώ γιατί ένα από τα παιδιά μου είναι ομοφυλόφιλος και φοβάται ότι θα αντιμετωπίζεται με συγκεκριμένη συμπεριφορά ".

Ολοκληρώνοντας την συνέντευξή του ο ταλαντούχος ηθοποιός και σκηνοθέτης εξέφρασε τη γενική του ανησυχία για το μέλλον της χώρας καθώς κάποιοι άνθρωποι υποστηρίζουν και θαυμάζουν τον Trump.

Δείτε ακόμη:

Οι υπέρυθρες φωτογραφίες που θα μας κάνουν να δούμε τον κόσμο αλλιώς

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.