Πώς αντιδρούν οι stars μπροστά στα είδωλά τους

The Jennettes
Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019
abaca_574296_0711.jpg

Έχετε σκεφτεί πώς θα αντιδρούσατε αν εμφανιζόταν μπροστά σας ο αγαπημένος σας ηθοποιός; Είτε έχετε μεγαλώσει με τις ταινίες κάποιου ή απλώς σας αρέσει πάρα πολύ, πόσο ψύχραιμοι θα μένατε αν ερχόταν να σας χαιρετήσει;

Από ο,τι φαίνεται, και οι celebrities λατρεύουν άλλους celebrities, κι αυτό βγαίνει προς τα έξω. H Emilia Clarke που κοκκινίζει μπροστά στον Matt LeBlanc, η Kelly Clarkson που αναρωτιέται αν την ξέρει η Catherine-Zeta Jones, η Anne Hathaway που προσπαθεί να βρεθεί στο ίδιο πλάνο με την Mariah Carey και η Emma Stone που τρελαίνεται όταν της μιλάει η Mel B, είναι μόνο μερικές από τις στιγμές που καταλάβαμε ότι και οι αγαπημένες μας ηθοποιοί έχουν δικαίωμα στο fangirling.

Η καλύτερη όμως από όλες αυτές τις στιγμές, είναι η συνάντηση της Jennifer Lawrence με τον Jack Nicholson. Η νεαρή ηθοποιός παθαίνει σοκ όταν συνειδητοποιεί ότι ο Nicholson την κοιτάει και την χαιρετάει, και αφού της λέει πόσο του αρέσουν οι ταινίες της, ακολουθεί ο εξής διάλογος:

-Μοιάζεις με μια παλιά μου κοπέλα

-Αλήθεια; Μήπως μοιάζω και με κάποια καινούρια;

-Το σκέφτηκα.

(Όσες από εμάς φλερτάρουμε σαν αντικοινωνικά ρακούν, καλό είναι να κάνουμε κορνίζα την Jennifer και βλέπουμε τη σκηνή δύο φορές τη μέρα, για να πάρουμε μαθήματα)

Δείτε επίσης: 18 celebrities που είναι ίδιες με τις μητέρες τους