CELEBRITIES

Ένας royal φωτογράφος αποκάλυψε τη στιγμή που ήξερε πως η πριγκίπισσα Diana και ο πρίγκιπας Charles ήταν καταδικασμένοι


The Jennettes

14 Ιανουαρίου 2019

20110101_gaf_g49_32874.jpg

Μερικές φορές η αγάπη δεν είναι αρκετή και οι σχέσεις τελειώνουν. Είναι ένα αρκετά φυσιολογικό (και λυπηρό) κομμάτι της ζωής. Αλλά αν είσαι μέλος της βασιλικής οικογένειας, ακόμα και τα πιο φυσιολογικά κομμάτια της ζωής σου εξετάζονται και συζυτώνται καθημερινά, ακόμα και δεκαετίες αφού συμβούν. Ένα παράδειγμα είναι αυτό της σχέσης και τους διαζυγίου του πρίγκιπα Charles και της πριγκίπισσας Diana, κάτι το οποίο απασχολεί τους royal fans μέχρι και σήμερα, πάνω από 20 χρόνια μετά το γεγονός.

Διαβάζοντας τα γεγονότα τώρα, είναι εύκολο να πει κανείς πως ήταν εμφανές ότι δε θα λειτουργούσε, αλλά τότε; Απ' ότι φαίνεται, ήταν αρκετά ξεκάθαρο και τότε, απλά για τους ανθρώπους που περνούσαν πολύ χρόνο να παρακολουθούν το ζευγάρι.

Εκτός από τη βασιλική οικογένεια, τους βοηθούς και τους σωματοφύλακες, οι άνθρωποι που πιθανόν να περνούσαν περισσότερο χρόνο να κοιτούν τους royals ήταν οι royal φωτογράφοι, που περνούσαν τη ζωή τους να καταγράφουν τις ζωές και τα ταξίδια τους. Σε μία νέα συνέντευξη, ο royal φωτογράφος Arthur Edwards, που φωτογράφιζε τους royals για 44 χρόνια, μίλησε για τις εμπειρίες του όσο ακολουθούσε την οικογένεια, αλλά και για το ότι βρισκόταν εκεί όταν ο γάμος της Diana και του Charles ξεκινούσε να διαλύεται, σύμφωνα με την Express.

O Edwards είπε πως γνώριζε κατά τη διάρκεια της τελευταίες περιοδείας του Charles και της Diana στην Κορέα το 1992, πως το διαζύγιο ήταν αναπόφευκτο, περιγράφοντάς τους ως "μίζερους" όσο ήταν μαζί και πως "κανείς δεν έμεινε έκπληκτος" όταν ανακοίνωσαν το διαζύγιο έναν μήνα μετά.

"Μόνο όταν πήγαν στην Κορέα για το τελευταίο tour, που ήξερες πως είχαν τελειώσει όλα γιατί δεν άντεχαν να βρίσκονται μαζί. Ήταν τόσο μίζερο," είπε ο Edwards. "Η περιοδεία ονομάστηκε 'Glums' tour' και ήταν τόσο μίζερα. Και έναν μήνα μετά ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε στο House of Commons, και υποθέτω κανείς δεν έμεινε έκπληκτος, τους είδαμε στην Κορέα".

Από τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στο συγκεκριμένο ταξίδι είναι εμφανές το πόσο δυστυχισμένη είναι η Diana, ενώ το τι θα συνέβαινε αργότερα ήταν εμφανές:

Δείτε ακόμη: Οι πιο iconic εμφανίσεις της Πριγκίπισσας Diana

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.