CELEBRITIES

O Chris Pratt ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με την Katherine Schwarzenegger


The Jennettes

14 Ιανουαρίου 2019

chrispratt.jpg

Το 2019 έχει ξεκινήσει με χαρμόσυνα νέα, αφού ο Chris Pratt ανακοίνωσε ότι αρραβωνιάζεται με την Katherine Schwarzenegger. Ο ηθοποιός που έχει γίνει γνωστός από ταινίες όπως το Guardians of the Galaxy, Passengers και Jurassic Park, μοιράστηκε στα social media μια φωτογραφία με τη μέλλουσα σύζυγό του.

Η φωτογραφία συνοδεύεται από τη λεζάντα "Γλυκιά Katherine, είμαι πολύ χαρούμενος που είπες ναι! Είμαι συγκινημένος που σε παντρεύομαι και περήφανος να ζω μαζί σου με έντονη πίστη. Έτοιμοι ??♥️". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sweet Katherine, so happy you said yes! I’m thrilled to be marrying you. Proud to live boldly in faith with you. Here we go! ??♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη chris pratt (@prattprattpratt) στις

Ειδήσεις για τη σχέση τους δημοσιοποιήθηκαν πρώτη φορά πριν 7 μήνες, ενώ από τον ίδιο τον Chris επιβεβαιώθηκαν μόλις πριν ένα μήνα, όταν ευχήθηκε στην Katherine ανεβάζοντας ένα κολάζ από φωτογραφίες.

Oι fans του 39χρονου ηθοποιού δείχνουν ενθουσιασμένοι, και σπεύδουν στα comments να δώσουν τα συγχαρητήριά τους. Πολλές κοπέλες ωστόσο εκφράζουν και τη λύπη τους που ο ηθοποιός τελικά δεν παντρεύεται εκείνες. Τι να πεις, η κακιά η ώρα.

Δείτε ακόμη: Ένας γάμος διαφορετικούς από όλους τους άλλους

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.