CELEBRITIES

Ο αδερφός της Kate Middleton μιλάει ανοιχτά για τη μάχη του με την κατάθλιψη


The Jennettes

14 Ιανουαρίου 2019

11377959_436829086442148_2057999944_n1.jpg

Ο James Middleton μίλησε για πρώτη φορά για τα προβλήματα που είχε αντιμετωπίσει με την κατάθλιψη. Σε ένα συγκινητικό κείμενο ο 31χρονος αποκαλύπτει ότι υπέφερε σιωπηλά για χρόνια, ενώ δυσκολευόταν να επικοινωνήσει ακόμα και με τους ανθρώπους που αγαπούσε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️ ???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Middleton (@jmidy) στις

"Ξέρω ότι είμαι πολύ ευλογημένος κι έχω μια προνομιούχα ζωή. Αλλά αυτό δε με έκανε άτρωτο στην κατάθλιψη. Είναι δύσκολο να περιγράψεις την ασθένεια. Δεν είναι απλώς θλίψη, είναι καρκίνος του μυαλού".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Storms a coming

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Middleton (@jmidy) στις

Ο επιχειρηματίας περιέγραψε πόσο συχνά δυσκολευόταν να σηκωθεί από το κρεβάτι, ότι σερνόταν μέχρι τη δουλειά και απλώς περίμενε τις ώρες να περάσουν για να γυρίσει. Αυτή η νωθρότητα τον έκανε να νιώθει καταβεβλημένος, ενώ δεν μπορούσε να απαντήσει ούτε στα email του.

Τον Δεκέμβριο του 2017 αποφάσισε ότι έπρεπε να ζητήσει βοήθεια. Αυτή η σκέψη του πρόσφερε ελπίδα και λειτούργησε ενθαρρυντικά. Ο Middleton αποκάλυψε επίσης ότι πάσχει από Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και δυσλεξία, διεγνωσμένη από τα παιδικά του χρόνια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The ever growing ? pack

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Middleton (@jmidy) στις

Εξηγεί ότι μοιράζεται την ιστορία του προκειμένου να δείξει στους ανθρώπους τους μηχανισμούς που βοήθησαν να τα καταφέρει, και επειδή η αδερφή του και ο πρίγκιπας William υποστηρίζουν το φιλανθρωπικό ίδρυμα ψυχικής υγείας Heads Together.

Το κείμενό του κλείνει με το εξής:

"Αν μπορούσα να σας αφήσω με μια μόνο σκέψη, θα ήταν η εξής: Είναι εντάξει να μην είμαστε εντάξει. Αυτό είναι το mantra που μου έδωσε τη δύναμη να μιλήσω. Κάνοντάς το, νιώθω σαν ένα μεγάλο βάρος να πάρθηκε από πάνω μου".

Δείτε επίσης: H εμφάνιση της Kate Middleton στο Sunderland

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.