CELEBRITIES

Η Meghan Markle αποκάλυψε την ημερομηνία που θα γεννήσει και μίλησε για το φύλο του μωρού


The Jennettes

15 Ιανουαρίου 2019

20181225_zaa_ap2_042.jpg

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ταξίδεψαν χθες στο Birkenhead της Αγγλίας, όπου χαιρέτισαν ένα μεγάλο πλήθος από fans και επισκέφθηκαν οργανισμούς όπως το Tomorrow's Women και το The Hive Wirral Youth Zone. Η δούκισσα του Sussex έδειχνε εξαιρετικά χαρούμενη, όπως και το look της, που αποτελούταν από ένα μωβ φόρεμα Aritzia και ένα κόκκινο παλτό Sentaler. Περπατώντας με τις κόκκινες γόβες της και μιλώντας με τους κατοίκους, όπως ήταν αναμενόμενο, οι συζητήσεις άγγιξαν και το θέμα της εγκυμοσύνης της.

Η Meghan άφησε να της ξεφύγει πως είναι έξι μηνών έγκυος και πως πρόκειται να γεννήσει στα τέλη Απριλίου/αρχές Μαίου. Ωστόσο, αποφάσισε να μην αποκαλύψει μία σημαντική πληροφορία.

Σύμφωνα με τη Rebecca English, η Meghan είπε σε έναν fan πως εκείνη και ο πρίγκιπας Harry δε γνωρίζουν το φύλο του μωρού. Ο λόγος; Θέλει να είναι εντελώς "έκπληξη".

 

Δείτε ακόμη: 9 outfits της Meghan Markle που την κατέστησαν την πιο καλοντυμένη royal

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.