CELEBRITIES

O λόγος που η Rihanna έκανε μήνυση στον πατέρα της


16 Ιανουαρίου 2019

20180915_zaa_nc34_0341.jpg

Δεν είναι λίγες οι φορές που η οικογενειακή αγάπη έρχεται σε δεύτερη μοίρα όταν εμπλέκονται τα λεφτά και οι επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με το E! Entertainment, η Rihanna έκανε μια πολύ μεγάλη μήνυση στον πατέρα της Ronald Fenty, και στην εταιρεία του, Fenty Entertainment. Η τραγουδίστρια ισχυρίζεται ότι ο πατέρας της και ο συνέταιρός του προσπαθούν να παραπλανήσουν τρίτα μέρη (το κοινό, πελάτες, συνεργάτες κλπ) ως προς τη σχέση της Rihanna με την εταιρεία. Από οτι φαίνεται, η Fenty Entertainment χρησιμοποιεί ψέματα για να αποσπάσει χρήματα, σε αντάλλαγμα με ψευδείς υποσχέσεις ότι μπορεί να λειτουργήσει εκ μέρους της τραγουδίστριας και να διοργανώσει συναυλίες της.

Η ίδια κατηγορεί την εταιρεία για ψευδή διαφήμιση, και κατέθεσε τη μήνυση με σκοπό να διασφαλίσει το όνομα, τη φήμη, την υπεραξία και την ιδιωτικότητά της. Η Rihanna, εκτός από τη μουσική της καριέρα, βοήθησε στη δημιουργία της Fenty Beauty, που περιλαμβάνει μια τεράστια σειρά με makeup. Η σειρά περιλαμβάνει επίσης εσώρουχα και ρούχα.

Όσον αφορά τη σχέση της με τον πατέρα της, η Rihanna έχει αποκαλύψει ότι εκείνος υπήρξε βίαιος προς τη μητέρα της και πως η ίδια δεν πρόκειται να βγει με κάποιον σαν εκείνον, ποτέ.

Δείτε ακόμη: Εξερευνήστε την έπαυλη των 18 εκ. ευρώ της Rihanna στην Καραϊβική

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.