CELEBRITIES

Η Ellen DeGeneres προσπαθεί να σπάσει το ρεκόρ του αυγού για τη φωτογραφία με τα περισσότερα likes στο Instagram


The Jennettes

17 Ιανουαρίου 2019

abaca-482431-020.jpg

Η ιστορία με το αυγό που ξεπέρασε σε likes τη φωτογραφία της Kylie Jenner δε θα μπορούσε να μην τραβήξει την προσοχή της Εllen DeGeneres. Η διάσημη παρουσιάστρια ξεκίνησε να μιλάει στην εκπομπή της για το περιστατικό, στο οποίο η φωτογραφία ενός αυγού συγκέντρωσε 45 εκατομμύρια likes και ξεπέρασε τη φωτογραφία που ανέβασε η Kylie Jenner όταν γεννήθηκε η κόρη της, Stormi και είχε 18 εκατομμύρια likes.

Φυσικά, ο λογαριασμός με τη φωτογραφία του αυγού δημιουργήθηκε με αυτόν ακριβώς το σκοπό και φυσικά η Ellen πλέον θέλει το αυγό στο show της. Ακολούθησε ένα πολύ ταιριαστό και αρκετά αναμενόμενο αστείο: "Τώρα που αυτό το αυγό κατέχει το ρεκόρ, όλοι θα προσπαθήσουν να το χτυπήσουν", είπε. "Και ξέρετε τι συμβαίνει όταν χτυπάς ένα αυτό; Μια ομελέτα". Και τότε, η κωμικός ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να σπάσει αυτό το ρεκόρ, και ότι έχει βρει τη φωτογραφία που θα το καταφέρει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

According to my calculations, this will be the most liked Instagram post ever! The egg + @KylieJenner = 51,000,000 likes minimum.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ellen (@theellenshow) στις

"Τον έχω ονομάσει Eggward Shellington Jenner III", είπε η Ellen. Φυσικά και ο Eggward αυτή τη στιγμή δεν αποτελεί κίνδυνο για το ρεκόρ του αυγού, όμως είναι η δημοφιλέστερη φωτογραφία της Εllen.  Με 4.3 εκατομμύρια likes, έχει ξεπεράσει τις φωτογραφίες της παρουσιάστριας με τον  Dwyane “The Rock” Johnson, με την Julia Roberts και τη φωτογραφία από τη βράβευσή της με το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας. Η Ellen όμως δεν απογοητεύεται. "Το βρίσκω υπέρχο, επειδή με όλoν αυτόν το διχαστικό λόγο που υπάρχει στον κόσμο, βρήκαμε κάτι στο οποίο μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε, και είναι ένα καταραμένο αυγό".

Δείτε ακόμη: Το σπίτι της Ellen DeGeneres πωλείται και κόβει την ανάσα

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.