Η Paris Jackson απαντάει στα δημοσιεύματα σχετικά με την ψυχική της υγεία

The Jennettes
Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019
20181115_zaa_nc34_0641.jpg

H κόρη του Michael Jackson, Paris, μίλησε ανοιχτά μετά τις φήμες που την ήθελαν να αναζητά βοήθεια για την ψυχική της υγεία.

Η 20χρονη Paris έκανε μια δημοσίευση στο Instagram, με την οποία απάντησε στις ειδήσεις.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

the media is exaggerating per usual.. yes i’ve taken a break from work and social media and my phone because it can be too much sometimes, and everyone deserves a break, but i am happy and healthy and feeling better than ever! gabriel and i have some new music we’re stoked to share with y’all! (@thesoundflowers) hope you guys’ new year started out with lots of love and light and all the things. i’ll be back soon!! xxox ?♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris-Michael K. Jackalope (@parisjackson) στις

"Τα media όπως πάντα υπερβάλλουν. Ναι, έκανα ένα διάλειμμα από τη δουλειά και τα social media και το τηλέφωνό μου επειδή μπορεί να παραγίνεται μερικές φορές και όλοι αξίζουν ένα διάλειμμα. Αλλά είμαι χαρούμενη και υγιής και νιώθω καλύτερα από ποτέ. Ο Gabriel κι εγώ έχουμε καινούρια μουσική να μοιραστούμε μαζί σας (@thesoundflowers). Ελπίζω ο καινούριος χρόνος σας να ξεκίνησε με πολλή αγάπη και φως. Θα επανέλθω σύντομα!! xxox", έγραψε η τραγουδίστρια.

Σύμφωνα με ανώνυμες πηγές, η Paris "αποφάσισε ότι χρειαζόταν λίγο χρόνο για να κάνει επανεκκίνηση, να επανευθυγραμμιστεί και να βάλει σε προτεραιότητα την πνευματική και συναισθηματική της υγεία".

Tα τελευταία δημοσιεύματα την θέλουν να έχει επισκεφθεί ένα κέντρο θεραπείας, απλώς για να βοηθήσει τον εαυτό της και το πλάνο της ευεξίας της. Δεν υπάρχει κανένα μεγάλο γεγονός που την ώθησε σε αυτήν την απόφαση, πρόκειται απλώς για το αποτέλεσμα μιας πυκνής και εξουθενωτικής χρονιάς.

Η Paris ήταν μόλις 11 χρονών όταν πέθανε ο πατέρας της το 2009 και έχει παραδεχτεί στο παρελθόν ότι είχε δώσει μάχη με την κατάθλιψη και τις καταχρήσεις.

Δείτε επίσης: Η εμφάνιση της Paris Jackson στα VMAs 2017