CELEBRITIES

Με ποια είναι ζευγάρι ο Brad Pitt σύμφωνα με δημοσιεύματα


20 Ιανουαρίου 2019

abaca_572040_099.jpg

Τις τελευταίες ώρες στα διεθνή μέσα επικρατεί αναστάτωση μετά την είδηση ότι ο Brad Pitt είναι ζευγάρι με την καλλονή συνάδελφό του Charlize Theron.

Την πληροφορία έφερε στο φως η εφημερίδα «Sun», η οποία υποστηρίζει πως το ζευγάρι διατηρεί μυστική σχέση και συναντιέται κρυφά σε δωμάτια ξενοδοχείων. Τα δημοσιεύματα μάλιστα αναφέρουν πως σε μια από τις συναντήσεις τους, εκείνη έπινε βότκα και εκείνος εμφιαλωμένο νερό, ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς ήταν πολύ κοντά ο ένας με τον άλλον. Μια άλλη πηγή αναφέρει πως ξεκίνησαν να βλέπονται φιλικά, αλλά όπως όλα δείχνουν όλο αυτό εξελίχθηκε.

Η είδηση όπως ήταν αναμενόμενο ξάφνιασε όλο το Hollywood με πολλά διεθνή μέσα να αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Συγκεκριμένα το Gossip Cop επιμένει πως οι δυο σταρ δεν είναι ζευγάρι, ο ατζέντης του ο Brad Pitt  διαψεύδει τα δημοσίευμα.

Gallery: Δείτε επίσης ένα φωτογραφικό αφιέρωμα στον Brad Pitt

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.