CELEBRITIES

Ο λόγος που τo εστιατόριο του Jon Bon Jovi παρέχει δωρεάν γεύματα είναι πολύ συγκινητικός


The Jennettes

22 Ιανουαρίου 2019

abaca_613612_041.jpg

Το εστιατόριο Soul Kitchen του Jon Bon Jovi στο New Jesrsey παρέχει δωρεάν γεύματα στους υπαλλήλους που ταλαιπωρούνται από τη στάση πληρωμών της Αμερικάνικης κυβέρνησης.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο πάγωμα πληρωμών στην ιστορία της Αμερικής, καθώς πλέον διανύει την πέμπτη εβδομάδα του. Εξαιτίας αυτής της κίνησης, οι πιο ευάλωτες κοινωνικές ομάδες της Αμερικής υποφέρουν, αφού δεν πληρώνονται ούτε οι δημόσιοι υπάλληλοι, ούτε τα ιδρύματα και οι οργανώσεις πρόνοιας, στέγασης, σίτισης κλπ.

Για αυτόν το λόγο, το εστιατόριο του Bon Jovi, ανακοίνωσε στο Facebook ότι σήμερα, που στην Αμερική γιορτάζεται και η ημερα Martin Luther King, θα παρέχει δωρεάν γεύματα σε απλήρωτους εργάτες μεταξύ 12 και 2 το μεσημέρι. Τα γεύματα αυτά παρέχονται σε συνεργασία με τον φιλανθρωπικό οργανισμό του κυβερνήτη της πολιτείας του New Jersey, Phil Murphy.

Ο ροκ σταρ άνοιξε το κοινωνικό εστιατόριο Soul Kitchen το 2011. "Από όταν ιδρύσαμε το Soul Kitchen θέλαμε να βεβαιωθούμε ότι οποιοσδήποτε έχει προβλήματα σίτισης θα είχε ένα μέρος να πάει", δήλωσαν η Dorothea και ο Jon Bon Jovi. Αυτή τη στιγμή, πάνω από 800,000 εργαζόμενοι είναι σε αναγκαστική άδεια ή δουλεύουν χωρίς πληρωμές.

Δείτε ακόμη: Η μεταμόρφωση της Angelina Jolie από νεαρή στάρλετ σε παγκόσμια φιλάνθρωπο

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.