CELEBRITIES

Ο λόγος που η Anne Hathaway θα κόψει το αλκοόλ για 18 χρόνια


The Jennettes

22 Ιανουαρίου 2019

20180605-zaf-f84-676.jpg

Το αλκόολ δεν είναι το ίδιο όταν είσαι γονιός κι αυτό είναι κάτι που η Αnne Hathaway έχει πλέον καταλάβει. Η 36χρονη ηθοποιός έχει πάρει μια πολύ μεγάλη απόφαση, και θα κόψει εντελώς το ποτό μέχρι την ενηλικίωση του παιδιού της.

"Έκοψα το αλκοόλ τον Οκτώβιο για 18 χρόνια", ανακοίνωσε η Anne στο show της Ellen DeGeneres. Ωστόσο η Anne αποκάλυψε ότι τα μητρικά καθήκοντα δεν ειναι η μοναδική αιτία πίσω από την απόφασή της.

"Θα σταματήσω να πίνω όσο ο γιος μου είναι στο σπίτι επειδή δεν λατρεύω ακριβώς τον τρόπο που το κάνω", παραδέχτηκε η Anne, και περιέγραψε ένα ιδιαίτερα δυσάρεστο περιστατικό: "Μια φορά χρειάστηκε να τον πάω στο σχολείο και μπορεί να μην οδηγούσα εγώ, αλλά είχα hangover κι αυτό μου ήταν αρκετό. Δεν ενθουσιάστηκα κιόλας με αυτό".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@TheFredSavage and @AnneHathaway make a great "Heads Up!" duo. Watch tomorrow.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ellen (@theellenshow) στις

Δεν είναι ιδιαίτερα περίεργο το πόσο αποφασιστική είναι πλέον με αυτό η Anne, δεδομένου ότι πιστεύει ότι η ζωή της έχει αλλάξει από τότε που έγινε μητέρα. Η ηθοποιός εξηγεί ότι είναι συνδεδεμένη τόσο έντονα με το γιο της, ώστε εκείνος της ακουμπάει το κεφάλι ενώ έχει πονοκέφαλο, κι εκείνη ξυπνάει με πονόλαιμο όταν είναι άρρωστος. "Είναι απλώς μέρος της μαγείας της ζωής", λέει.

Δείτε ακόμη: Anne Hathaway: Οι πρώτες φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο της

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.