CELEBRITIES

Η Kate Middleton μιλά για τη μητρότητα πιο αληθινά από ποτέ


The Jennettes

24 Ιανουαρίου 2019

20181211_zaa_m160_087.jpg

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο φιλανθρωπικο ίδρυμα Family Action την Τρίτη, η Kate Middleton μοιράστηκε κάποιες σπάνιες πληροφορίες για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ως μητέρα τριών παιδιών.

Η επίσκεψη της Δούκισσας του Cambridge συνέπεσε με την παρουσίαση του FamilyLine, μιας τηλεφωνικής γραμμής υποστήριξης για γονείς. "Δεν ξέρω πού αλλού θα μπορούσε κάποιος να στραφεί, ιδιαίτερα για τη γονεϊκή υποστήριξη και τις συμβουλές και αυτά τα πράγματα", είπε η Kate και συνέχισε προσθέτωντας: "Είναι τόσο δύσκολο, παίρνεις πολλή υποστήριξη τις πρώτες μέρες και ίσως μέχρι να φτάσουν ενός. Αλλά μετά από αυτό το σημείο δεν υπάρχει τεράστια ποσοτητα βιβλίων που μπορεί κανείς να διαβάσει".

Ένας εθελοντής στο ίδρυμα πρόσθεσε ότι η Kate αναγνωρίζει "ότι οι οικογένειες έχουν τις ίδιες πιέσεις και δίνουν τους ίδιους αγώνες κι εκείνη δεν είναι εξαίρεση". Η πηγή συνέχισε λέγοντας: "Μπορεί εκείνη να έχει ελαφρώς διαφορετικές συνθήκες ζωής σε σχέση με εμάς τους υπολοίπους, αλλά ξέρετε, οι γονείς είναι γονείς".

Η Kate μπορεί να μην μιλάει συχνά για τα παιδιά της δημοσίως, όμως υπάρχουν φορές όπως αυτή, που η Δούκισσα δίνει μικρές πληροφορίες. Για παράδειγμα, την προηγούμενη εβδομα΄δα αποκάλυψε ότι η πριγκίπισσα Charlotte έχει αρχίσει να λατρεύει το χορό, από τότε που κάποιο μέλος της Βασιλικής Όπερας της έκανε μια "μικρή εισαγωγή".

Δείτε ακόμη: Οι 6 πιο αμήχανες στιγμές των royals 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.