CELEBRITIES

Η Angelina Jolie πουλάει τροφή για σκύλους μαζί με τα παιδιά της σε πάρκο του Los Angeles


The Jennettes

29 Ιανουαρίου 2019

abaca_623692_0081.jpg

H Angelina Jolie φωτογραφήθηκε με μερικά από τα παιδιά της, να πουλάνε οργανική τροφή για σκύλους για καλό σκοπό.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε από την ηθοποιό Sarah Ramos τον Νοέμβριο, όταν η Jolie βρέθηκε με τα δίδυμα Vivienne και Knox και τη 12χρονη Shiloh στο πάρκο για σκύλους Silverlake, στο Los Angeles

"Δεν είμαι σίγουρη γιατί ο Θεός διάλεξε εμένα για να πω αυτήν την ιστορία, αλλά πρέπει να εκπληρώσω το κάλεσμά μου: Πριν δυο μήνες πήγα στο πάρκο για σκύλους και είδα την Angelina Jolie να πουλάει οργανική τροφή για σκύλους. ΥΓ: Τα έσοδα από τις πωλήσεις πηγαίνουν στην οργάνωση HopeForPaws. Κάντε σήμερα μια δωρεά για να κάνετε την Angie χαρούμενη."

Σύμφωνα με μια πηγή, τα παιδιά ήθελαν να βοηθήσουν την οργάνωση που έχει στόχο τη διάσωση ζώων από τους δρόμους και τη διάθεσή τους για υιοθεσία.

Η Ramos εξήγησε ότι δεν ήταν βέβαιη για το αν έπρεπε να μοιραστεί την οικογενειακή στιγμή της Jolie, δεδομένου ότι το στιγμιότυπο συνέβη τον Νοέμβριο. Ωστόσο για την ίδια ήταν αρκετά σημαντικό και νιώθει χαρούμενη που τελικά τράβηξε και μοιράστηκε τη φωτογραφία.

Δείτε ακόμη: H Angelina Jolie πήγε με όλα της τα παιδιά στο Λούβρο

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.