CELEBRITIES

Αν γίνετε vegan θα έχετε δωρεάν εισιτήρια για τις συναυλίες της Beyoncé για πάντα


The Jennettes

1 Φεβρουαρίου 2019

26864522_184632522136875_421492641432076288_n.jpg

Πολύ καλά νέα για όσους αγαπάνε την Beyoncé αλλά όχι το μπέικον. Και το κοτόπουλο. Και τα αυγά. Και τα σουβλάκια.

Η διάσημη τραγουδίστρια, και ο σύζυγός της Jay-Z είναι γνωστό ότι έχουν γίνει vegan κι ενδιαφέρονται για τον πλανήτη και το αποτύπωμά τους σε αυτόν. Επειδή όμως ο υπόλοιπος κόσμος χρειάζεται κάτι παραπάνω για να πειστεί, το ζευγάρι αποφάσισε να προσφέρει δωρεάν εισιτήρια στις συναυλίες του για τα επόμενα 30 χρόνια σε όποιον το ακολουθήσει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What is your Greenprint? Click the link in my bio for a chance to win tickets to any JAY and/or my shows for life. #greenprintproject

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce) στις

Μέσω της εταιρείας τους 22 Days Nutrition, και του προγράμματος Greenprint Project, η Bey κι ο Jay θα χαρίσουν δωρεάν διπλά εισιτήρια για τις συναυλίες των επόμενων 30 ετών σε έναν νικητή.

Καθώς δεν μπορούν να ελέγξουν ποιος τα έχει πάει καλύτερα στην τήρηση της υπόσχεσής του να μειώσει το κρέας και τα γαλακτοκομικά, ο νικητής θα προκύψει από κλήρωση. Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι ενδιαφέρονται είναι να δηλώσουν συμμετοχή, και μετά να είναι καλά παιδιά και να προσπαθήσουν όντως να ακολουθήσουν μια vegan, ή σχεδόν vegan διατροφή.

Δείτε ακόμη: H Beyonce και ο Jay Z αγόρασαν εξοχικό αξίας 26 δισεκατομμυρίων

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.