CELEBRITIES

Η Evan Rachel Wood μιλάει για την απόπειρα αυτοκτονίας και την απόφασή της να εισαχθεί σε ψυχιατρική κλινική


The Jennettes

1 Φεβρουαρίου 2019

evan.jpg

Η αγαπημένη ηθοποιός, Evan Rachel Wood μίλησε ανοιχτά για την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε όταν ήταν 22 ετών και πώς η μητέρα της στάθηκε δίπλα της σε όλη αυτή την περιπέτεια. Η ίδια όπως αποκαλύπτει την ημέρα που αποφάσισε να αυτοκτονήσει ένιωσε σαν να «χτυπήθηκε» από φορτηγό. Όταν συνειδητοποίησε τι πήγε να κάνει κάλεσε τη μητέρα της για βοήθεια και της είπε:

" Μαμά; ... Εγώ είμαι ... Προσπάθησα απλά να σκοτώσω τον εαυτό μου ... Πρέπει να πάω σε ένα νοσοκομείο ".

 

Η ίδια έχει δηλώσει σε συνέντευξή της: "Όταν είπα ότι έπρεπε να πάω σε ένα νοσοκομείο, δεν ήθελα να πω ότι έπρεπε να πάω για σωματικούς τραυματισμούς που έκανα η ίδια στον εαυτό μου».

Διαβάστε ακόμη: H Evan Rachel Wood γράφει ένα πολύ αληθινό γράμμα στον 20χρονο εαυτό της

Τελικά πήρε την απόφαση με τη μητέρα της να πάει σε μια ψυχιατρική κλινική και να προσπαθήσει να ξεπεράσει αυτή την τραυματική εμπειρία. Νοσηλεύτηκε για αρκετό και καιρό δηλώνοντας στη κλινική άλλο όνομα από το πραγματικό της.

Το διάστημα που νοσηλεύτηκε αναφέρει ότι «Το μυαλό μου εκείνη την εποχή ήταν γεμάτο με ουλές και σκιές και το πιο σημαντικό, ένιωθα ντροπή."

Μέσα από αυτή την ιστορία η Evan Rachel θέλησε να περάσει το μήνυμα ότι κ κατάθλιψη είναι μία ασθένεια σαν όλες τις άλλες και οι άνθρωποι δε πρέπει να φοβούνται να επισκεφτούν κάποιον ειδικό ο οποίος θα τους βοηθήσει να βρουν ξανά τις ισορροπίες στη ζωή τους.

 

Δείτε ακόμη:

Abbie Fox: Μια φωτογράφος εναντιώνεται στην κριτική που δέχονται οι μαμάδες

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.