CELEBRITIES

Η Barbra Streisand απαντά σε θαυμαστή της με 47 χρόνια καθυστέρηση


1 Φεβρουαρίου 2019

063-615456752.jpg

Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Για όσους γκρινιάζουμε επειδή κάποιος μπορεί να αργεί ένα 24ωρο να μας απαντήσει σε κάποιο μήνυμα, οι Times του Λονδίνου μας πληροφορούν ότι υπάρχουν και χειρότερα. Η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ για παράδειγμα, έκανε 47 ολόκληρα χρόνια για να απαντήσει στο γράμμα του φανατικού θαυμαστή της και ηθοποιού, Ρίτσαρντ Ε. Γκραντ. Οπως λέει ο ίδιος όμως, άξιζε η αναμονή.

Ο υποψήφιος για το εφετινό Οσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία «Can you ever forgive me?» μοιράστηκε την είδηση της αργοπορημένης απάντησης της Στρέιζαντ, μέσα από ένα δακρύβρεχτο ποστ στο Twitter. Εχοντας ανεβάσει φωτογραφία που τον έδειχνε να μιλά στο κινητό και να κλαίει, ενημέρωνε στο tweet που συγκέντρωσε 16.000 likes, ότι μία φίλη του, τον πληροφορούσε πως η αγαπημένη του Μπάρμπρα, είχε απαντήσει ετεροχρονισμένα, και εκείνη πλέον, μέσω Twitter. «Αγαπητέ Ρίτσαρντ, τι υπέροχο γράμμα μου έστειλες όταν ήσουν 14 ετών! Και κοίτα πώς εξελίχθηκες! Είσαι καταπληκτικός στην τελευταία σου ταινία, συγχαρητήρια με αγάπη Μπάρμπαρα» του έγραψε η Στρέιζαντ μέσω Twitter.

Κάποιοι έδειξαν να συγκινούνται πολύ με αυτή την ιστορία, κάποιοι άλλοι όμως, στάθηκαν με καχυποψία, καθώς θεώρησαν ότι πρόκειται για μία πρώτης τάξεως… προεκλογική καμπάνια, εν όψει των Οσκαρ 2019 και του βραβείου που ο ίδιος διεκδικεί.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Protagon

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.