CELEBRITIES

Πολλοί διάσημοι απειλούνται με φυλάκιση και ο λόγος σχετίζεται με το Instagram


3 Φεβρουαρίου 2019

abaca_593988_071.jpg

Είναι γεγονός πως πολλοί άνθρωποι έχουν αγοράσει κάποια στιγμή στη ζωή τους ένα προϊόν, επειδή είδανε τον αγαπημένο τους star να φωτογραφίζεται με αυτό στο Instagram. Εξάλλου έτσι βγάζουν χρήματα πολλοί διάσημοι. Ωστόσο δεκαέξι celebrities, συμφώνησαν να αλλάξουν τις αναρτήσεις τους στα social media αφού ο κυβερνητικός οργανισμός, Competition and Markets Authority, τους προειδοποίησε πως παραβιάζουν το νόμο.

Ο συγκεκριμένος οργανισμός φροντίζει έτσι ώστε όταν κάποιος προσπαθεί να πουλήσει κάτι, να μην εξαπατάει τον καταναλωτή, αλλά να του δίνει να καταλαβαίνει τι ακριβώς αγοράζει. Σύμφωνα λοιπόν με το BBC, 16 celebrities έλαβαν προειδοποιητικά μηνύματα από το συγκεκριμένο οργανισμό, καθώς θεωρήθηκε ότι παραπλανούν τον κόσμο με αυτά που γράφουν για να διαφημίσουν διάφορα προϊόντα. Το αποτέλεσμα ήταν οι celebrities να αλλάξουν τον τρόπο που αναρτούν τα πληρωμένα posts, για να γλιτώσουν κάποιο πιθανό δικαστήριο, που μπορεί να τους οδηγούσε μέχρι και στη φυλακή.

Οι 16 celebrities είναι:

Rita Ora

Alexa Chung

Ellie Goulding

Zoe Sugg

Rosie Huntington-Whiteley

Michelle Keegan

Chloe Sims

Iskra Lawrence

Millie Macintosh

Binky Felstead

Jim Chapman

Louise Thompson

Megan McKenna

Holly Hagan

Dina Torkia

Mario Falcone

Αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί από τους stars έχουν ξεκινήσει να χρησιμοποιούν το #sponsored στις αναρτήσεις τους.

Δείτε στη gallery: 9 celebrities που δεν χρησιμοποιούν το πραγματικό τους όνομα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.