CELEBRITIES

Ο λόγος που η Rose Leslie δε μιλούσε για 3 μέρες στον Kit Harrington έχει να κάνει με το GoT


The Jennettes

4 Φεβρουαρίου 2019

20160403-zaa-ap2-070.jpg

Πολύ συχνά, τα ζευγάρια ξεκινάνε μαζί μια καινούρια σειρά, αλλά ο ένας από τους δύο δεν αντέχει και προχωράει στα επόμενα επεισόδια χωρίς τον άλλο. Κλασική αιτία τσακωμού. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τον Kit Harrington και τη Rose Leslie (ή αν προτιμάτε, τον Jon Snow και την Ygritte), μόνο που ξέρετε, δεν έβλεπαν ακριβώς τη σειρά μαζί, αλλά πρωταγωνιστούσαν σε αυτήν. Κι ακόμα χειρότερα: Ο Kit Harrington της κάνει και spoilers.

Σε μια πρόσφατη ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε, ο Kit εξήγησε ότι η Rose είναι μεγάλη fan της σειράς και ρώτησε τον Kit για το τέλος της. Εκείνος, ως καλός σύζυγος και σύντροφος έκανε το λάθος και της είπε, κι εκείνη, απολύτως φυσιολογικά, σταμάτησε να του μιλάει για τρεις μέρες, παρόλο που εκείνη είχε ρωτήσει.

Στην ίδια ραδιοφωνική εκπομπή, ο Kit Harrington έπαιξε κι ένα παιχνίδι, στο οποίο απάντησε για διάφορες θεωρίες σχετικά με το GOT με emoji. Το παιχνίδι δεν είναι ιδιαίτερα βοηθητικό αν κάποιος όντως θα ήθελε μερικά spoilers, αλλά ο Kit είναι όπως πάντα απολαυστικός.

Δείτε ακόμη: Πώς θα ήταν οι ήρωες του Game Of Thrones αν τους έφτιαχνε η Disney;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.