CELEBRITIES

O Adam Levine έγινε viral για την πιο αμήχανη εμφάνιση της καριέρας του


The Jennettes

4 Φεβρουαρίου 2019

abaca_668862_013.jpg

Είναι γνωστό πως οι Αμερικάνοι λατρεύουν το Super Bowl τους (τον τελικό του πρωταθλήματος Αμερικάνικου ποδοσφαίρου) και πως όλοι περιμένουν ανυπόμονα το ημίχρονό του, στο οποίο έχουν παίξει καλλιτέχνες όπως ο Michael Jackson, ο Prince, οι Aerosmith, οι NSYNC, η Britney Spears, η Beyonce, η Madonna και οι Coldplay.

Κι ενώ το κοινό είναι συνηθισμένο σε -τουλάχιστον- ενδιαφέρουσες performance, η φετινή ανυπομονησία ξεπέρασε κάθε προηγούμενο - κυρίως γιατί δεν υπήρχε. Ηχηρά ονόματα όπως η Rihanna, o Jay-Z και η Cardi B δήλωσαν φέτος ότι δε θέλανε να έχουν καμία σχέση με τη διοργάνωση και τις ρατσιστικές συμπεριφορές για τις οποίες κατηγορήθηκε, οδηγώντας στην επιλογή των Maroon 5 ως μια λύση ανάγκης.

Η επιλογή τελικά δεν δικαίωσε κανέναν, αφού ο συνήθως γοητευτικός frontman των Maroon 5 έκανε την πιο άβολη performance της καριέρας του. Ο τραγουδιστής συνεργάστηκε με τον rapper Travis Scott για να πουν μαζί το τραγούδι Sicko Mode (στο οποίο χρησιμοποίησαν και αποσπάσματα από το κινούμενο σχέδιο Μπομπ Σφουγγαράκη) προσφέροντας στους θεατές άπλετη ντροπή και αμηχανία.

Φυσικά και κάτι τέτοιο δε θα περνούσε ασχολίαστο, οπότε οι χρήστες του Twitter πέρασαν τουλάχιστον καλά μεταξύ τους, κοροϊδεύοντας τις χορευτικές κινήσεις του Levine.

"Δεν βρίσκω πια τον Adam Levine ελκυστικό και νιώθω μεγάλη ανακούφιση αυτή τη στιγμή", "Και πάνω που νόμιζα ότι δε γινόταν χειρότερα από πέρσι με τον Justin Timberlake" "Εύχομαι να έπεφτε πάνω μου μετεωρίτης", ήταν μόνο μερικά από τα εγκωμιαστικά σχόλια που έλαβε η εμφάνιση του συγκροτήματος.

Μάλλον αυτό είναι το τέλος εποχής για τους Maroon 5.

Δείτε ακόμη: Rihanna: Η τραγουδίστρια με τα 1000 πρόσωπα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.