CELEBRITIES

Αυτός ο άντρας υποστηρίζει ότι είναι κρυφός γιος της Camilla και του Charles και η Diana το ήξερε


The Jennettes

5 Φεβρουαρίου 2019

32336939_843402265859539_4198882589756358656_n.jpg

Ένας άντρας από την Αυστραλία ισχυρίζεται ότι είναι ο γιος του Πρίγκιπα Charles και της Camilla, καθώς μοιάζει αρκετά στο ζευγάρι.

Ο 52χρονος Simon Dorante-Day υποστηρίζει ότι γεννήθηκε όταν οι δυο τους ήταν έφηβοι, αλλά δόθηκε για υιοθεσία. Σύμφωνα με τον ίδιο, η θετή γιαγιά του, Winifred, η οποία δούλευε με τον άντρα της για τη βασίλισσα και τον πρίγκιπα Philip, του είχε πολλές φορές εκμυστηρευθεί ότι οι βιολογικοί γονείς του είναι ο Charles και η Camilla.

Σε μια σειρά από δηλώσεις, οι οποίες ακούγονται - τουλάχιστον- υπερβολικές, ο Simon Dorante-Day ισχυρίζεται επίσης ότι η Πριγκίπισσα Diana είχε μάθει την αλήθεια για την ύπραξή του και επρόκειτο να τη δημοσιεύσει.

Παραλλήλως, δημοσιεύει φωτογραφίες του στα social media, στις οποίες πιστεύει ότι έχει εμφανή ομοιότητα με τον πρίγκιπα Charles, την Camilla, και τον γιό της Tom Parker - Bowles.

Προς το παρόν, το Clarence House έχει αρνηθεί να σχολιάσει, αλλά ο Simon Dorante-Day είναι πρόθυμος να συνεχίσει να το παλεύει, ενώ ζητάει ένα τεστ DNA για να μάθει την αλήθεια.

Δείτε ακόμη: Αυτοί είναι οι ευγενείς που έχουν νόθα παιδιά

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.