CELEBRITIES

Η Jennifer Lawrence αρραβωνιάστηκε


The Jennettes

6 Φεβρουαρίου 2019

abaca_braa20170906_548.jpg

Το Page Six δημοσίευσε πως η Jennifer Lawrence αρραβωνιάστηκε τον σύντροφό της και ιδιοκτήτη γκαλερί, Cooke Maroney. Το ζευγάρι, που έχει κρατήσει τη σχέση του εξαιρετικά μυστική, δεν έχουν σχολιάσει δημόσια τα νέα.

Οι φήμες πως η ηθοποιός μπορεί να αρραβωνιάστηκε, ξεκίνησαν όταν εθεάθη σε ένα "τεράστιο δαχτυλίδι" στο δάχτυλό της αυτή την εβδομάδα, όπως αναφέρει το Page Six. Κάποιος που είδε το ζευγάρι στο γαλλικό εστιατόριο Raoul's στη Νέα Υόρκη, είπε πως η Lawrence φορούσε "μία τεράστια πέτρα". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Official (@dior) on

"Εμοιαζαν σαν να γιόρταζαν και ο κόσμος το συζητούσε," είπε μία πηγή. "Το δαχτυλίδι ήταν πολύ εμφανές. Κάθονταν πίσω σε μία γωνία".

Οι πρώτες φήμες για τη σχέση τους ξεκίνησαν στις αρχές του Ιουνίου 2018. Τότε, μία πηγή είχε πει στο Page Six πως οι δύο τους έβγαιναν "για μερικές εβδομάδες" αλλά ήθελαν να κρατήσουν τη σχέση τους ιδιωτική.

Η Lawrence ήταν ζευγάρι με τον Darren Aronofsky, που σκηνοθέτησε την ταινία Mother!, στην οποία πρωταγωνίστησε η ηθοποιός. Τον Νοέμβριο του 2017, χώρισαν, μετά από έναν χρόνο.

Αν πάρουμε υπόψην μας πόσο μυστική είναι η σχέση της Lawrence με τον Maroney, δεν περιμένουμε πως η Lawrence θα αρχίσει να αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την ερωτική της ζωή. 

 

Δείτε ακόμη: Τα πιο iconic φορέματα της Jennifer Lawrence στο red carpet

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.