CELEBRITIES

Η Kylie Jenner δείχνει για πρώτη φορά το σπίτι της και είναι κάτι παραπάνω από αυτό που φαντάζεστε


The Jennettes

6 Φεβρουαρίου 2019

abaca_648167_030.jpg

Η Kylie Jenner μοιράζεται πολλά για την προσωπική της ζωή στα social media, αλλά κρατά μυστικές τις λεπτομέρειες για το σπίτι της. Μέχρι τώρα. Ένα νέο αφιέρωμα στο Architectural Digest περιλαμβάνει το εντυπωσιακό σπίτι της 21χρονης στο Hidden Hills, από την ντουλάπα της με τσάντες μέχρι το εσωτερικό bar του σπιτιού.

Η Jenner συνεργάστηκε με τον interior designer, Martyn Lawrence Bullard, για το σπίτι της και το project ξεκίνησε πριν εκείνη να είναι "αρκετά μεγάλη για να πίνει νόμιμα", είπε στο περιοδικό. Η Kylie επιβεβαίωσε πως έμεινε έγκυος με την κόρη της, Stormi Webster, κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες του σπιτιού της από το Instagram post που ανέβασε: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Στις λίγες φορές που η Jenner είχε δείξει το σπίτι της, είχε αποκαλύψει πως έχει χρυσές κονσόλες που μιμούνται το design των κουτιών που περιλαμβάνουν τα Kylie Cosmetics. Αλλά οι αναφορές στον κόσμο της ομορφιάς στο σπίτι της πάνε πολύ παραπάνω από αυτό.

Στην τραπεζαρία της (που περιλαμβάνει ένα ταβάνι από χρυσά φύλλα) οι καρέκλες ήταν ειδικά βαμμένες για να ταιριάζουν στις αποχρώσεις κραγιόν που έχει λανσάρει και όπως ήταν αναμενόμενο, η Jenner έχει επίσης ένα δωμάτιο μόνο για περιποίηση και ομορφιά.

Ο ροζ ζώρος περιλαμβάνει δερμάτινες καρέκλες κομμωτηρίου και πορτραίτα της Barbie και της Marilyn Monroe.

"Eίπα στον Martyn πως ήθελα ένα φρέσκο και fun vibe για να ταιριάζει με το πώς ένιωθα. Το χρώμα ήταν απαραίτητο. Λατρεύω το ροζ και ήθελα πολύ από αυτό!" είπε η Jenner στο Architectural Digest. "Οι ντουλάπες μου και το glam room είναι πολύ προσωπικές για εμένα, ακόμα και το μέγεθος κάθε συρταριού, έτσι ώστε να χωράνε τα συγκεκριμένα προϊόντα μου και τα ρούχα. Περνάω πολύ χρόνο σε αυτά τα δωμάτια, οπότε έπρεπε να σιγουρέψω πως θα είναι τέλεια."

Υπάρχουν πολλές αναφορές στη Marilyn Monroe μέσα στο σπίτι, αφού η Jenner "νιώθει μία βαθιά σύνδεση" με την star του Hollywood, όπως αποκάλυψε ο Bullard. Συμπεριέλαβε τα screen prints του Andy Warhol με την ηθοποιό στη σκάλα, ενώ υπάρχουν λιθογραφίες από δολάρια του Warhol πάνω από έναν από τους καναπέδες της.

Είναι τα εκκεντρικά έργα τέχνης και τα έπιπλα που ξεχωρίζουν στο σπίτι της Jenner, όπως η Saint Laurent limited-edition σανίδα του surf πάνω από το bar της, τα μεγάλα αγάλματα σε σχήμα προφυλακτικού από την καλλιτέχνιδα Beau Dunn που κρέμονται στον τοίχο της, οι Louis Vuitton πετσέτες στο μπάνιο και τα neon γράμματα της Tracey Emin που λένε "I Can’t Believe How Much You Love Me."

 

Δείτε ακόμη: H Kylie Jenner αγόρασε νέο σπίτι 4,5 εκατομμυρίων δολαρίων μία ανάσα δίπλα από την έπαυλη της

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.