CELEBRITIES

Η Melania Trump προκαλεί με την εμφάνισή της για μία ακόμη φορά


The Jennettes

6 Φεβρουαρίου 2019

20181109_zaa_s152_028.jpg

Γνωστή για τις... ενδιαφέρουσες στιλιστικές της επιλογές σε σημαντικές συναντήσεις και συνεντεύξεις τύπου, το look της Melania Trump για το State of the Union 2019 ήταν ακόμα μία περίεργη επιλογή. Το μαύρο φόρεμά της σε military στιλ φάνηκε σαν ένα επιτηδευμένο σχόλιο στην επιλογή της Ομάδας Εργασίας των Δημοκρατικών Γυναικών να φορέσουν λευκά στο event με σκοπό να γιορτάσουν την 100η επέτειο του δικαιώματος της γυναικείας ψήφου, αλλά και για αλληλεγγύη στις γυναίκες του Κογκρέσου.

Την περασμένη χρονιά, η Trump φόρεσε ένα λευκό κοστούμι Dior, το οποίο συνδύασε με μία λευκή, σατέν μπλούζα Dolce & Gabba και παπούτσια Christian Louboutin. Το outfit της δημιούργησε αντιδράσεις στα media, αφού έκανε έντονη αντίθεση με τις γυναίκες του Δημοκρατικού κόμματος που φορούσαν όλες μαύρα, με σκοπό να δείξουν την αλληλεγγύη τους με τα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης και το κίνημα #TIMESUP. Το 2019, πολλά μέλη του Δημοκρατικού κόμματος διάλεξαν να φορέσουν λευκά ως αναφορά στην γυναικεία ενδυνάμωση και τις σουφραζέτες στο State of Union του Trump το 2019.

Όπως ήταν λογικό, η πρώτη κυρία προκάλεσε αντιδράσεις με το ότι διάλεξε ένα μαύρο φόρεμα, αντί για το λευκό που είχε σκοπό να γιορτάσει τις γυναίκες που άνοιξαν τον δρόμο για την γυναικεία εκπροσώπηση στην αμερικάνικη πολιτική.

Οι στιλικές επιλογές της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ συχνά στέλνουν μηνύματα, καλώς ή κακώς. Η Trump είναι μία αινιγματική φιγούρα στον Λευκό Οίκο και συχνά ο κόσμος χρησιμοποιεί το στιλ της για να μπορέσει να καταλάβει τι συμβαίνει στις σκέψεις της. Τα αποτελέσματα συνήθως δεν είναι ευχάριστα - τον Ιούνιο του 2018, κατά τη διάρκεια της δημόσιας αγανάκτησης σχετικά με τις οικογένειες μεταναστών που χωρίστηκαν στα σύνορα υπό τους αυστηρούς περιορισμούς της κυβέρνησης του Trump σχετικά με την παράνομη μετανάστευση, η Trump επισκέφθηκε το κέντρο που βρίσκονταν τα μικρά παιδιά των μεταναστών φορώντας ένα jacket που στο πίσω μέρος έγραφε "Πραγματικά Δε με Νοιάζει, Εσένα;" 

"Είναι απλά ένα jacket. Δεν υπήρξε κρυφό μήνυμα," είχε πει η Stephanie Grisham, η εκπρόσωπος της Trump, στο CNN τότε.

Αργότερα, η πρώτη κυρία άλλαξε την εξήγησή της, λέγοντας πως φόρεσε το jacket για να στείλει ένα άμεσο μήνυμα στα "αριστερά media".

"Ήταν για τους ανθρώπους και για τα αριστερά media που μου ασκούν κριτική," είπε σε μία συνέντευξή της με το ABC News τον Οκτώβριο του 2018. "Θέλω να τους δείξω πως δε με νοιάζει. Μπορείτε να κάνετε κριτική λέγοντας ό,τι θέλετε. Αλλά δε θα με σταματήσει από το να κάνω αυτό που θεωρώ πως είναι σωστό".

 

Δείτε ακόμη: H Melania Trump έκανε μία αναπάντεχη στιλιστική εμφάνιση

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.