CELEBRITIES

Nastazia Ourbano: Η ιστορία της γυναίκας που έβγαζε ένα 1 εκατομμύριο δολ. το χρόνο και τώρα είναι άστεγη


The Jennettes

7 Φεβρουαρίου 2019

47033292_233279177606771_4468795180195050617_n.jpg

H Nastazia Ourbano ήταν ένα από τα μεγαλύτερα top models της γενιάς της. Ήταν το πρόσωπο του οίκου μόδας Yves Saint Laurent και πολλών άλλων διάσημων οίκων. Μόλις στα 20 της το όμορφο μοντέλο από την Ισπανία είχε καταφέρει να ταξιδεύει μέχρι την Νέα Υόρκη και να συνεργάζεται με τα πιο γνωστά brands.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by nastasia urbano (@nurbano518) on

Ήταν από τα πλέον ακριβοπληρωμένα μοντέλα με ποσό που άγγιζε το 1 εκατομμύριο το χρόνο και σήμερα δηλώνει ότι είναι άστεγη και κοιμάται στους δρόμους της Βαρκελώνης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by nastasia urbano (@nurbano518) on

Η ιστορία της έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς πρόκειται για μία γυναίκα που ζούσε πλουσιοπάροχα και ξαφνικά έχασε τα πάντα μένοντας στο δρόμο. Όπως δηλώνει η ίδια «Ζούσα σαν βασίλισσα και έκανα εξώφυλλα στα πιο σημαντικά περιοδικά, πληρωνόμουν ένα εκατομμύριο δολάρια για δουλειά είκοσι ημερών και αυτό συνέβαινε επί τρία χρόνια».

Η Nastazia Ourbano στα 57 της, είναι άστεγη και κοιμάται έξω από καταστήματα της Καταλονίας ζητώντας χρήματα από τους περαστικούς για να επιβιώσει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by nastasia urbano (@nurbano518) on

Η ζωή της άλλαξε ριζικά όταν γνώρισε τον σύζυγό της ο οποίος όπως δηλώνει την εκμεταλλεύτηκε οικονομικά καθώς μόνο εκείνη πλήρωνε το πλούσιο lifestyle. H ίδια τελικά έμεινε μόνη της και χωρίς καμία υποστήριξη με αποτέλεσμα να πάθει κατάθλιψη μη μπορώντας να πιστέψει πως άλλαξε η ζωή της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by nastasia urbano (@nurbano518) on

Δείτε ακόμη:

Η αγάπη έχει πολλές γεύσεις: Η καμπάνια που αγκαλιάζει όλα τα διαφορετικά ζευγάρια

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.