CELEBRITIES

Τι συμβαίνει στο παλάτι μετά την κυκλοφορία του γράμματος της Meghan Markle στον πατέρα της


The Jennettes

12 Φεβρουαρίου 2019

20180925_zaa_ap2_097.jpg

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex ετοιμάζονται για περισσότερες αναταράξεις, αφού ο Thomas Markle ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ακόμα περισσότερα κομμάτια ενός εξαιρετικά προσωπικού γράμματος που του έγραψε η Meghan μετά τον γάμο. Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο Μarkle έδωσε πρόσβαση στη Mail on Sunday σε ένα γράμμα πέντε σελίδων που του έγραψε η δούκισσα τον περασμένο Αύγουστο, στο οποίο τον παρακαλεί, "Αν με αγαπάς... σε παρακαλώ σταμάτα να λες ψέματα... σταμάτα να εκμεταλλεύεσαι τη σχέση μου με τον σύζυγό μου".

"Οι πράξεις σου έχουν σπάσει την καρδιά μου σε χίλια κομμάτια - όχι απλά επειδή έχεις δημιουργήσει αχρείαστο και ανεγγύητο πόνο, αλλά κάνοντας την επιλογή για μην πεις την αλήθεια αφού σε χρησιμοποιούν σαν μαριονέτα σε αυτό. Κάτι που δεν θα καταλάβω ποτέ," του έγραψε.

Η Meghan λέγεται πως έχει φτάσει στα όριά της με την απόφαση του πατέρα της να συνεχίσει να δίνει συνεντεύξεις, παρά το ότι τον έχει παρακαλέσει πολλές φορές να σταματήσει. Το παλάτι του Kensington αρνήθηκε να σχολιάσει το γράμμα, ενώ διάφορες πηγές κοντά στη δούκισσα αναφέρουν πως δεν έχει κανέναν σκοπό να σχολιάσει, αφού φοβάται πως η κατάσταση θα εξελιχθεί ακόμα χειρότερα. "Νοιάζεται για τον πατέρα της, αλλά ανησυχεί για εκείνον και την ψυχική του υγεία, που είναι ένας από τους λόγους για τον οποίο δε θέλει να σχολιάσει," είπε μία πηγή. "Είναι μία πολύ πολύπλοκη, πολύ συναισθηματική κατάσταση και ας μη ξεχνάμε πως είναι επτά μηνών έγκυος".

Λέγεται πως είναι μία πολύ δύσκολη περίοδος για τους Sussexes, αλλά συνεχίζουν με τις δημόσιες εμφανίσεις, που περιλαμβάνουν μία επίσκεψη στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και ένα ταξίδι στο Μαρόκο αργότερα μέσα στον μήνα.

 

Δείτε ακόμη: 9 outfits της Meghan Markle που την κατέστησαν την πιο καλοντυμένη royal

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.