CELEBRITIES

Tα παιδιά της Pink της έδωσαν το Grammy με τη μεγαλύτερη αξία


The Jennettes

12 Φεβρουαρίου 2019

xvbcvr0.jpg

Πρόκειται πιθανότατα για την πιο τρυφερή είδηση της ημέρας.

Μπορεί η Pink να έχασε το βραβείο Grammy, όμως στις καρδιές κάποιων παραμένει η μεγαλύτερη σταρ. Το "Beautiful Trauma" της Pink έχασε από το "Sweetener" της Ariana Grande το βραβείο για το καλύτερο pop album της χρονιάς, οπότε τα παιδιά της Pink αποφάσισαν να την παρηγορήσουν με τον δικό τους τρόπο.

Η 7χρονη Willow κι ο 2χρονος Jameson έφτιαξαν κι απένειμαν στη μαμά τους ένα σπιτικό Grammy, φτιαγμένο από αλουμινόχαρτο

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thanks Kids:) my favorite kind of award

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη P!NK (@pink) στις

Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, η Pink έχει προταθεί 20 φορές για Grammy, από τις οποίες έχει επιστρέψει σπίτι της μαζί του μόνο τις 3. Την προηγούμενη εβδομάδα, είπε στο show της Ellen DeGeneres ότι είχε ένα προαίσθημα ότι θα δεχόταν ένα έπαθλο παρηγοριάς.

"Κάθε φορά που χάνω, o Carey μου φτιάχνει ένα Grammy από αλουμινόχαρτο. Οπότε αυτό θα είναι το 17ο Grammy μου από αλουμινόχαρτο".

Όμως η πιθανότητα να χάσει δεν ήταν ο λόγος που δεν παρευρέθηκε στα φετινά βραβεία. Απλώς ως μητέρα με ένα άρρωστο παιδί, το οποίο προτίμησε να φροντίσει.

Τώρα έχουμε πραγματική περιέργεια να δούμε αυτή τη συλλογή από αλουμινένια Grammys.

Δείτε ακόμη: Τα καλύτερα beauty looks που ξεχωρίσαμε στα Grammys 2019

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.