CELEBRITIES

H βασίλισσα του Game Of Thrones υπερασπίζεται το δικαίωμά της να φωτογραφίζεται χωρίς makeup


The Jennettes

14 Φεβρουαρίου 2019

abaca_542417_077_1.jpg

Η Lena Headey έγινε περισσότερο γνωστή για το ρόλο της Cersei στο Game of Thrones. Μετά από την ενσάρκωση της δηκτικής βασίλισσας, δεν προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση το ότι η Headey δεν χαρίζεται.

Τη Δευτέρα, η ηθοποιός ανέβασε ένα video στο Instagram, στο οποίο κάθεται στο αεροπλάνο μετά από τη συνέντευξη τύπου για τη νέα της ταινία και προετοιμάζεται για μια μεγάλη πτήση. Στο video, η Headey δηλώνει τη χαρά της για τη νέα της ταινία, και λέει σε όλους να πάνε να τη δουν.

Παρολα αυτά, κάποιος φαίνεται πως είχε πρόβλημα με το γυμνό πρόσωπό της, κι αποφάσισε να της πει να μην ξαναβγάλει φωτογραφία ή video χωρίς makeup.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@fightingwmyfam ???????????????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lena Headey (@iamlenaheadey) στις

To σκληρό σχόλιο δεν κλόνισε την Lena Headey, η οποία τράβηξε ένα screenshot από το σχόλιο κι απάντησε: "Θα συνεχίσω να μη φοράω makeup. Go f**k yourself" (δε νομιζουμε οτι χρειάζεται μετάφραση αυτό)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I shall continue to not wear make up. Go fuck your self

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lena Headey (@iamlenaheadey) στις

Η απάντησή της άρεσε σε 140.000 ανθρώπους και έλαβε πολλή θετική ανταπόκριση, ανάμεικτη με αστεία για το GOT. "Δεν ξέρει ότι μιλάει στη Βασίλισσα Cercei; Έχει χάσει την αίσθηση του κινδύνου;"

Στην υπεράσπιση της Headey ήρθε και η Emilia Clarke που κάνει τη Daenerys Targaryen. αλλά και η Carice van Houten που έκανε τη Melisandre.

Δείτε ακόμη: To cast του Game of Thrones φωτογραφίζεται όπως δεν το έχετε ξαναδεί

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.