CELEBRITIES

Η 50χρονη Christy Turlington ξαναπερπατά στην πασαρέλα και αποδεικνύει γιατί θα είναι πάντα κορυφαίο supermodel


The Jennettes

14 Φεβρουαρίου 2019

20160329_zaf_ny1_126.jpg

Τελευταία, έχουμε δει διάφορες εμφανίσεις μοντέλων των 90s, από τη Naomi, μέχρι την Kate, τη Cindy, την Carla και την Claudia, αλλά ποιά είχε μείνει εκτός πασαρέλας μέχρι τώρα; Η Christy Turlington Burns.

Και λέμε μέχρι τώρα, γιατί το βράδυ της Τετάρτης το μοντέλο εμφανίστηκε στην πασαρέλα του Marc Jacobs για να κλείσει το show. Η εμφάνισή της σηματοδοτεί την πρώτη φορά που το μοντέλο εμφανίζεται στο catwalk μετά από 20 χρόνια, αφού η τελευταία φορά ήταν στα 90s. Για τη μεγάλη της επιστροφή, η Christy εμφανίστηκε στο runway φορώντας ένα μαύρο φόρεμα με πούπουλα μαζί με ένα καπέλο και μαύρες δερμάτινες μπότες.

Έναν μήνα μετά τα 50ά γενέθλιά της, το supermodel έδειχνε πιο εντυπωσιακή από ποτέ. Η τελευταία φορά που περπάτησε στην πασαρέλα του Marc Jacobs το 1993, για τη διάσημη grunge collection του για τον οίκο Perry Ellis. Το look της το βράδυ της Τετάρτης, ωστόσο, ήταν πολύ μακριά απ' το grunge.

To supermodel εξήγησε γιατί επέστρεψε στην πασαρέλα μετά απ' όλα αυτά τα χρόνια: "Έγινα 50 χρονών φέτος και είμαι σε μία περίοδο που το "Γιατί όχι" είναι η απάντηση που μου έρχεται στο μυαλό όταν ρωτάω τον εαυτό μου διάφορα", έγραψε.

Αλλά η 15χρονη κόρη της, Grace Burns, έπαιξε επίσης ρόλο στην απόφασή της. "Έχω μία 15χρονη κόρη που θέλω απεγνωσμένα να με δει και να με ακούσει και αυτό είναι ένα μέσο που της "μιλάει", εξήγησε η Turlington πριν δώσει τα εύσημα στα μοντέλα της τωρινής γενιάς που εμπνέουν την κόρη της. "Οπότε, τα ευχαριστώ πάνε στις @karliekloss, @gigihadid και @kaiagerber και όλες τις υπέροχες νεαρές γυναίκες που γνώρισα στο παρελθόν ή απόψε. Είστε ΟΛΕΣ γυναίκες που θα ήθελα η κόρη μου να μιμηθεί στη χάρη, αυτοπεποίθηση και κομψότητά σας".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christy Turlington Burns (@cturlington) on

 

Δείτε ακόμη: Η sexy πασαρέλα της Naomi Campbell στο Φεστιβάλ των Καννών

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.