CELEBRITIES

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η μικρότερη αδελφή της Jackie Kennedy


17 Φεβρουαρίου 2019

20110101_gaf_g49_111499.jpg

Υπόδειγμα κομψότητας, αφού θεωρήθηκε ως μια "fashionista", ακόμα και πριν εφευρεθεί αυτός ο όρος. Ο λόγος γίνεται για τη Lee Radziwill τη μικρότερη αδελφή της Jackie Kennedy η οποία απεβίωσε στην οικία της στη Νέα Υόρκη εχθές, σε ηλικία 85 ετών σύμφωνα με δημοσιεύματα των ΗΠΑ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Class is a girl’s most powerful weapon.” - - [1971]

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Caroline Lee Bouvier Radziwill (@lee.radziwill) στις

 

Η Caroline Lee Bouvier γεννήθηκε στις 3 Μαρτίου 1933 στο Σαουθάμπτον της Νέας Υόρκης τέσσερα χρόνια μετά την αδελφή της, τη μελλοντική πρώτη κυρία Jacqueline Bouvier Kennedy Onassis. Ασχολήθηκε για λίγο με την υποκριτική, με την εσωτερική διακόσμηση, ενώ εργάστηκε στις δημόσιες σχέσεις του μόδιστρου Giorgio Armani. Όμως έγινε περισσότερο γνωστή για την αντιπαλότητα που είχε με την αδελφή της, αλλά και γιατί θεωρήθηκε ως μια "fashionista".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Please follow : @kennedyeditts and like the recent on there

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Caroline Lee Bouvier Radziwill (@lee.radziwill) στις

 

Η Radziwill μισούσε παντα τη σύγκριση με τη μεγαλύτερη και πιο πετυχημένη αδελφή της και όπως είχε δηλώσει στο Vanity Fair «Έχω αρρωστήσει από αυτό! Είναι σαν να είμαστε σιαμαία!». Επίσης οι δυο αδελφές ήταν ανταγωνιστικές και ως προς την προσοχή των ανδρών, όπως του Αριστοτέλη Ωνάση.

 

 

Η Lee Radziwill παντρεύτηκε τρεις φορές, μεταξύ άλλων με τον πρίγκιπα πολωνικής καταγωγής Στάνισλαβ Ραντζιβίλ, με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά.  Ο τελευταίος της σύζυγος, με τον οποίο χώρισαν, ήταν o σκηνοθέτης και χορογράφος Herbert Ross.

 Δείτε στη gallery φωτογραφίες του Αλέξανδρου Ωνάση

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.