CELEBRITIES

Τι κοινό έχει η Harper Beckham με την Anna Wintour;


The Jennettes

18 Φεβρουαρίου 2019

20180916_zaa_ap2_1051.jpg

Λίγα πράγματα λένε τόσο πετυχημένα ότι το στιλ κάποιου είναι διαχρονικό και χωρίς ηλικία, όσο το να καταλήγει να έχει κοινά στοιχεία με κάποιο άτομο 62 χρόνια μικρότερό του.

Η Anna Wintour φωτογραφήθηκε δίπλα στην 7χρονη Harper, κατά τη διάρκεια του fashion show της Victoria Beckham, και οι δυο τους είχαν μια καταπληκτική ομοιότητα. Η 69χρονη αρχισυντάκτρια της Vogue και η κόρη του αγαπημένου celebrity ζευγαριού είχαν ακριβώς το ίδιο καρέ με αφέλειες.

H στιγμή έμοιασε να διασκεδάζει τον David Beckham, ο οποίος έκανε ένα insta story με τα δυο ολόιδια κεφάλια, ρωτώντας "ποια το φόρεσε καλύτερα;".

Φυσικά το Internet λάτρεψε την ιδέα ότι η Harper είναι η mini εκδοχή της Anna Wintour, ενώ δεν έλειψαν και τα δημιουργικά photoshop με κωμική διάθεση.

Just bobbin' for likes ? #victoriabeckham #harperbeckham #davidbeckham #annawintour #lfw19 #siduations

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη siduations (@siduations) στις

Το καρέ της μικρής Harper είναι φυσικά ιδέα της Victoria Beckham, με την οποία μάλιστα ο David είχε αρχικά διαφωνήσει. Πάντως το αποτέλεσμα δικαιώνει τη Victoria, και η Harper ίσως είναι πλέον το πιο stylish επτάχρονο κορίτσι που έχουμε δει.

Δείτε ακόμη: Victoria Beckham: H Spice Girl που έγινε σχεδιάστρια μόδας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.