CELEBRITIES

Η Kylie Jenner αρνείται ότι έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις


The Jennettes

20 Φεβρουαρίου 2019

abaca_648167_030.jpg

Είναι δύσκολο να αμφισβητήσει κανείς ότι η Kylie Jenner μοιάζει να είναι πλέον ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος σε σχέση με τον έφηβο εαυτό της. Παρά την εμμονή των media και των σχολιαστών του διαδικτύου όμως, η Kylie αρνείται ότι έχει κάνει χειρουργικές επεμβάσεις. Επιμένει ότι οι μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή της προέρχονται από το makeup, τα μαλλιά και τα fillers.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Kylie απέρριψε τους ισχυρισμούς που τη θέλουν να έχει κάνει πλαστικές. "Οι άνθρωποι νομίζουν ότι μπήκα κάτω από το νυστέρι κι ανακατασκεύασα πλήρως το πρόσωπό μου, το οποίο είναι εντελώς λάθος", δήλωσε η ίδια. "Φοβάμαι πάρα πολύ. Δεν θα το έκανα ποτέ. Δεν καταλαβαίνουν τι μπορεί να κάνει το μαλλί, το makeup και τα fillers", συνεχίζει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@PAPERMAGAZINE

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie (@kyliejenner) στις

Η Kylie προφανώς και παραδέχεται ότι τα γεμάτα χείλη της είναι αποτέλεσμα fillers, και δεν το αρνείται. Σε ηλικία μόλις 21 ετών, η Kylie είναι ήδη μεγιστάνας της βιομηχανίας των καλλυντικών, έχοντας 127 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram, ενώ ετοιμάζεται να γίνει δισεκατομμυριούχος. Τον Ιούλιο του 2018, το περιοδικό Forbes την χαρακτήρισε "αυτοδημιούργητη" δισεκατομμυριούχο, χάρη στην επιτυχημένη σειρά καλλυντικών που φέρουν το όνομά της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

thank you @papermagazine and the sweet @morellibrothers for this new COVER ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie (@kyliejenner) στις

Ο χαρακτηρισμός αυτός εξόργισε πολλούς ανθρώπους, που επεσήμαναν ότι το όνομα της Kylie είναι οικείο σε ολους από όταν εκείνη ήταν 10 ετών, χάρη στη διασημότητα της οικογένειάς της. Η ίδια εξηγεί ότι αυτό δεν αναιρεί ότι είναι "αυτοδημιούργητη", καθώς η οικογένειά της έχει σταματήσει να της δίνει λεφτά από την ηλικία των 15. "Αυτό που προσπαθώ να πω, είναι ότι υπήρχε μια πλατφόρμα, αλλά κανένα μέρος των χρημάτων μου δεν είναι αποτελεί κληρονομιά".

Όσον αφορά το makeup, η ίδια εξηγεί ότι την κάνει να νιώθει όμορφη και δυνατή, και θεωρεί ότι "δεν υπάρχει τίποτα κακό με το να παίζεις με αυτό και να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου".

Δείτε ακόμη: Οι πιο έντονες αλλαγές στα μαλλιά της Kylie Jenner

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.