CELEBRITIES

Η Salma Hayek κάνει μια σπάνια εμφάνιση με την κόρη της στο Fashion Week


The Jennettes

21 Φεβρουαρίου 2019

20190210_zaa_nc34_255.jpg

Η Salma Hayek έχει μετατρέψει το Fashion Week σε οικογενειακή υπόθεση. Η 52χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε στο show Gucci Autumn/Winter 2019 μαζί με το σύζυγό της  François-Henri Pinault και την κόρη τους, Valentina. Αυτό πρόκειται για ένα σπάνιο γεγονός, αφού οι φορές που έχουμε δει δημόσια εμφάνιση της Valentina είναι ελάχιστες. 

Η Hayek τράβηξε τα βλέμματα με ένα φορεμα σε στιλ κιμονό στο χρώμα της λεβάντας, με φλοράλ διακοσμητικά κεντήματα, δύο απλικέ σε σχήμα πουλιών και χνουδωτά κόκκινα μανίκια. Η κόρη της ηθοποιού φόρεσε ένα εντυπωσιακό ροζ πουλόβερ Gucci, με το logo του brand σε έντονο κόκκινο. Oλοκλήρωσε το look της με ένα κόκκινο τσαντάκι, χρυσές πλατφόρμες και μεγάλα γυαλιά ηλίου. Φαίνεται πως η Hayek ένιωθε πολύ όμορφα με το outfit της, καθώς μοιράστηκε ένα clip στο Instagram στο οποίο ποζάρει με αυτοπεποίθηση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? violet ?violeta #mfw #gucci

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salma Hayek Pinault (@salmahayek) στις

Άλλοι celebrities που εμφανίστηκαν στο Gucci fashion show, ήταν η St. Vincent, o Andrew Garfield, και ο Jared Leto, ο οποίος πρόσφατα πρωταγωνίστησε και σε μια καμπάνια της εταιρείας.

Δείτε ακόμη: Οι καλύτερες εμφανίσεις στο red carpet των Brit Awards 2019

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.