CELEBRITIES

Ο Daniel Radcliffe εξομολογείται ότι χρησιμοποιούσε το αλκοόλ για να διαχειριστεί τη φήμη του Harry Potter


The Jennettes

22 Φεβρουαρίου 2019

20140812_zaa_ap2_107.jpg

Ο Daniel Radcliffe έχει ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα στον κόσμο, χάρη στον πρωταγωνιστικό του ρόλο στις ταινίες Harry Potter. O 29χρονος πλέον ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τον αντίκτυπο που είχε η ταινία επάνω του, ιδιαίτερα κατά την εποχή της εφηβείας του.

Η φήμη του Radcliffe απογειώθηκε μετά την κυκλοφορία της ταινίας Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος το 2001, όταν ο ηθοποιός ήταν 12 ετών. Κατά τη διάρκεια της επόμενης δεκαετίας, πρωταγωνίστησε ως νεαρός μάγος σε άλλες επτά ταινίες της σειράς.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

— Which is your favourite Harry Potter movie?❤ Mine is the Deathly Hallows Part 2! #DanielRadcliffe #HarryPotter #Hogwarts #Potterhead

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daniel Radcliffe (@thedanielradcliffe) στις

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξής του, ο Άγγλος ηθοποιός αποκάλυψε ότι στράφηκε στο αλκοόλ για να αντιμετωπίσει την τεράστια προσοχή που έλαβε, καθώς ο κόσμος μετελετούσε εξονυχιστικά κάθε του κίνηση. "Στην περίπτωσή μου, ο πιο γρήγορος τρόπος να ξεχάσω ότι με παρακολουθούν ήταν να μεθύσω. Μετά, όσο μεθούσα, συνειδητοποιούσα ότι οι άνθρωποι παρακολουθούν ακόμα περισσότερο τώρα που είμαι μεθυσμένος, οπότε μάλλον πρέπει να πιω περισσότερο για να το αγνοήσω περισσότερο".

Ο Radcliffe εξέφρασε επίσης την κατανόηση και τη συμπόνοια του για όλα τα παιδιά-stars τα οποία βρίσκονται στα φώτα της δημοσιότητας. "Δεν υπάρχει σχέδιο για όσους ξεκινούν νωρίς και το βρίσκουν στην πορεία". Ο ίδιος δήλωσε ότι κατάφερε να ξεφύγει από την κατάχρηση αλκοόλ χάρη στη βοήθεια κοντινών φίλων που ειλικρινά νοιάζονταν  για εκείνον.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

— The whole squad looking good? For some reason these make me insanely happy just look how small and baby and precious they are?❤ #DanielRadcliffe #HarryPotter #EmmaWatson #RupertGrint #Potterhead

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daniel Radcliffe (@thedanielradcliffe) στις

"Χρειάστηκαν μερικά χρόνια και μερικές προσπάθειες", λέει ο ίδιος. "Στο τέλος ήταν δική μου απόφαση. Ξύπνησα ένα πρωί μετά από ένα βράδυ και είπα 'αυτό μάλλον δεν είναι καλό'".

Ο ηθοποιός προσθέτει ότι δεν του λείπει το ποτό και είναι πολύ πιο χαρούμενος χωρίς το "χάος που συνήθιζα να προσκαλώ στη ζωή μου".

Δείτε ακόμη: Emma Watson: 7 Beauty looks που αποδεικνύουν ότι είναι πρότυπο ομορφιάς

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.