CELEBRITIES

H εμφάνισή της Lady Gaga στα Oscars 2019 ήταν ένας φόρος τιμής στην Audrey Hepburn


The Jennettes

25 Φεβρουαρίου 2019

20190224_sha_z03_598.jpg

Κάθε εμφάνιση της Lady Gaga σε σημαντικά events είναι από μόνη της γεγονός. Κάθε χρονιά περιμένουμε με ανυπομονησία την εποχή των βραβείων, προκειμένου να δούμε τις ενδυματολογικές επιλογές της εκκεντρικής τραγουδίστριας.

Στη 91η απονομή των βραβείων της Ακαδημίας, η Lady Gaga έκανε μια εμφάνιση που ήταν ο απόλυτος φόρος τιμής στο iconic look της Audery Hepburn στην ταινία Breakfast at Tiffany's. Η τραγουδίστρα φόρεσε μια μαύρη εντυπωσιακή τουαλέτα Alexander McQueen, την οποία συνδύασε με μαύρα ψηλά γάντια και έναν κότσο που σίγουρα θα ενέκρινε η Hepburn.

Το εντυπωσιακότερο σημείο του look όμως, ήταν το κολιέ της. Η Gaga φόρεσε ένα το Tiffany Diamond, από τα Tiffany & Co., ένα διαμάντι 128.54 καρατίων, το οποίο έχει φορεθεί τρεις φορές σε μεγάλες τελετές βραβείων στα 142 χρόνια ιστορίας του. Η μία από τις τρεις φορές αυτές μάλιστα, ήταν το 1961, όταν η Audrey Hepburn το φόρεσε για την προώθηση του Breakfast at Tiffany's.

Η Gaga έχει κάνει μια σειρά από εμφανίσεις που θυμίζουν παλιό Hollywood στα φετινά βραβεία.

Για παράδειγμα, στις Χρυσές Σφαίρες η εμφάνισή της ήταν φόρος τιμής στη Judy Garland:

?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga) στις

Και στα Screen Actors Guild Awards, η εμφάνισή της με τα πλατινέ ξανθά μαλλιά και το μεγάλο κόψιμο στο λευκό της φόρεμα, θύμιζε έντονα Marilyn Monroe.

What a wonderful evening at #SAGAwards this weekend celebrating with my #AStarIsBorn family ✨ ? @dimitrioskphoto @gettyentertainment

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga) στις

Δείτε ακόμη: Οι 9 πιο καλοντυμένες των Oscars 2019

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.