CELEBRITIES

Οι πιο άβολες στιγμές των Oscars 2019


The Jennettes

26 Φεβρουαρίου 2019

capture.jpg

Χωρίς παρουσιαστή και μερικά λάθη πριν ακόμα πραγματοποιηθεί το show - όταν δηλαδή θέλησαν να δημιουργήσουν κατηγορία Δημοφιλής Ταινία και να μη δείξουν τα τεχνικά βραβεία - τα Oscars 2019 ήταν άβολα πριν καν ξεκινήσουν. Αλλά μετά, κάτι υπέροχο συνέβη: Οι παρουσιαστές ήταν υπέροχοι, ειδικά οι Amy Poehler, Tina Fey και Maya Rudolph, που ξεκίνησαν και θα μπορούσαν πολύ εύκολα να είναι εκείνες παρουσιάστριες. Ανάμεσα στους υπέροχους ευχαριστήριους λόγους και τους αστείους παρουσιαστές, υπήρξαν και διάφορες σχετικά... άβολες στιγμές.

Όταν άνοιξαν το show οι Queen

Το performance των “We Will Rock You”/”We Are The Champions” ήταν εξαιρετικό από τον Adam Lambert, ειδικά αν σας αρέσουν άνθρωποι που δεν είναι ο Freddie Mercury να τον μιμούνται. Μία από τις πιο άβολες ερμηνείες στην ιστορία.

Όταν η Amy Poehler, η Tina Fey και η Maya Rudolph δε γέλασαν με το αστείο του Trevor Noah

O Noah ήταν παρουσιαστή και ενώ βρισκόταν στη σκηνή έκανε ένα αστείο για το πώς οι Αφρικανοί φίλοι του λένε "Wakanda Forever". Και μετά είπε: "Aκόμα και στα backstage, o Mel Gibson ήρθε και μου είπε 'Wakanda Forever.' Είπε και μία άλλη λέξη μετά από αυτό, αλλά το κομμάτι με τη Wakanda ήταν ωραίο." Ένα αρκετά μέτριο αστείο, που φάνηκε και από τα πρόσωπα των Tina Fey, Amy Poehler και Maya Rudolph, που έδειξε η κάμερα και δε γέλασαν καθόλου.

Η βερμούδα του Pharrell

Όλα ήταν καλά και ήρεμα με τη Michelle Yeoah και τον Pharrell να διαβάζουν τα λόγια τους στην οθόνη, μέχρι που η κάμερα απομακρύνθηκε και έδειξε τη βερμούδα του Pharrell την οποία ο τραγουδιστής είχε συνδυάσει με ψηλές κάλτσες. Τι του συνέβη άραγε;

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eve Lesuisse & Maxime Javel (@pwilliamsworld) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 102.7 KIIS FM (@1027kiisfm) on

Το performance της Lady Gaga και του Bradley Cooper

Λατρεύουμε το "Shallow" και το A Star Is Born, αλλά το performance αυτό ήταν το λιγότερο έντονο. Ο Bradley δεν μπορούσε να βρει τη σωστή νότα και η Gaga κυριέυθηκε από συναισθήματα στην αρχή του κομματιού, αλλά το πώς κοιτούσαν ο ένας τον άλλον... ήταν σαν το κοινό να διέκοπτε μία ιδιαίτερη στιγμή και μόνο που βρισκόταν εκεί. Θα θέλαμε απλά να βλέπαμε την αντίδραση της Irina Shayk.

 

Το Green Book πήρε το βραβείο Καλύτερης Ταινίας

Το ότι οι αδερφοί Farrelly κέρδισαν Oscar δίχασε εξαιρετικά το κοινό, αλλά κυρίως το ότι στον ευχαριστήριο λόγο τους είπαν πως όλα έγιναν χάρη στον Viggo. Όχι στον Mahershala Ali, που πήρε Oscar για τον ρόλο του ως ο πραγματικός Μαύρος πιανίστας και συνθέτης Dr. Don Shirley στο Jim Crow South, αλλά ξανά σε έναν λευκό, πράγμα που επεκτείνει ακόμα περισσότερο την τάση του Hollywood να παρουσιάζει τους λευκούς ανθρώπους ως σωτήρες σε ταινίες που έχουν σκοπό να τεθούν υποψήφιες για Oscar.

 

Δείτε ακόμη: Οι πιο κακοντυμένες των Oscars 2019

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.