CELEBRITIES

Γιατί οι stars πόζαραν τυλιγμένοι σε λευκό χαρτόνι σε αυτό το after party των Oscars;


The Jennettes

26 Φεβρουαρίου 2019

51665107_2016732025109507_4800074672050911405_n1.jpg

Άλλη μια τελετή απονομής βραβείων Oscar τελείωσε, και φυσικά οι stars έπρεπε να το γιορτάσουν. Κι ακριβώς αυτό έκαναν. Μετά την τελετή, πήραν μαζί τα χρυσά τους αγαλματίδια κι ετοιμάστηκαν για party. Η πρώτη στάση ήταν το Governor's Ball όπου οι νικητές πήγαν για να χαράξουν το όνομά τους πάνω στα βραβεία τους. Εκεί ο Rami Malek έκανε την αρχή, ανοίγοντας μια σαμπάνια.

Στη συνέχεια πολλοί stars βρέθηκαν στο διάσημο after party που διοργανώνει η Madonna κι ο Guy Oseary, στο οποίο υπάρχει παραδοσιακά κανόνας εναντίον των social media posts.

Αυτή τη χρονιά, ο φωτογράφος JR συνεργάστηκε με το περιοδικό Time, προκειμένου να απαθανατίσει μερικά όμορφα στιγμιότυπα των stars. Για τον σκοπό αυτό στήθηκε ένα λευκό χαρτόνι πάνω στο οποίο πόζαραν, ενώ άλλοι το χρησιμοποίησαν για να παίξουν μαζί του, να τυλιχτούν με αυτό και να φωτογραφηθούν.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά στιγμιότυπα της βραδιάς είναι η φωτογράφηση της Madonna αγκαλιά με τη Lady Gaga, η οποία κέρδισε την Κυριακή το πρώτο της Oscar.

Some of last night memories for @time magazine at #TheParty hosted by @madonna & @guyoseary

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JR (@jr) στις

Δεδομένου ότι οι δύο γυναίκες δεν είχαν καθόλου καλή σχέση, το συγκεκριμένο στιγμιότυπο προκάλεσε μεγάλη εντύπωση.

Δείτε ακόμη: Oscars 2019: Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις του after party

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.