CELEBRITIES

Το αινιγματικό σχόλιο της πρώην του Bradley Cooper για τη φημολογουμενη σχέση του με τη Lady Gaga


The Jennettes

26 Φεβρουαρίου 2019

abaca-527459-020.jpg

Αν κάτι ξεχωρίσαμε από τα φετινά Oscars είναι τόσο η εμφάνιση του Βradley Cooper με την Irina Shayk όσο και το συγκινητικό performing act που έκανε με την Lady Gaga, κάνοντας το διαδίκτυο να μιλάει για την εξαιρετική χημεία που έχουν, αφήνοντας να εννοηθεί ότι διατηρούν ερωτική σχέση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Η υποθετική σχέση που συζητούν όλοι δεν πέρασε ασχολίαστη από την πρώην σύζυγό του, Jennifer Esposito η οποία απάντησε αινιγματικά εάν ο πρώην σύντροφός της έχει σχέση με την συμπρωταγωνίστριά του, Lady Gaga. H ίδια σχολίασε μία ανάρτηση που έκανε ο Αμερικανός ηθοποιός David Spade με ένα στιγμιότυπο από την ερμηνεία του Bradley Cooper και της Lady Gaga στα Oscars θέτοντας την ερώτηση: «Υπάρχει κάποια πιθανότητα αυτοί οι δυο να μην έχουν κάνει σεξ;» Η πρώην σύντροφός του, θέλοντας να αφήσει υπονοούμενο για τη σχέση Cooper – Gaga έγραψε «Ha».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Spade (@davidspade) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ARMAZÉM ? (@armazemoficial) on

Αυτή της η απάντηση ήταν άκρως αινιγματική και δίνει περισσότερη τροφή για σχόλια σε όσους θέλουν τους δυο συμπρωταγωνιστές να είναι μαζί.

Δείτε ακόμη:

Oscars 2019: Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις του after party

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.