CELEBRITIES

To supermodel Doutzen Kroes είναι στην Ελλάδα και το απολαμβάνει!


The Jennettes

27 Φεβρουαρίου 2019

20160519-zaf-p34-1060.jpg

Η Doutzen Kroes βρίσκεται στην Ελλάδα και δοκιμάζει χωριάτικη σαλάτα!

Το supermodel και πρώην άγγελος της Victoria's Secret έχει επισκεφθεί τη χώρα μας, στο πλαίσιο συνεργασίας με την εταιρεία L'oreal, της οποίας είναι brand ambassador εδώ και πάνω από δέκα χρόνια.

H Kroes ανέβασε ένα Insta story στο οποίο μοιράζεται τον ενθουσιασμό της για την άφιξή της στην Ελλάδα, και για τη γνωριμία της με την οικογένεια της L'oreal. Φαίνεται πως το supermodel διασκεδάζει αρκετά στη χώρα μας, και μυείται στην ελληνική γαστρονομία, καθώς σε ένα δεύτερο Insta story φωτογράφισε τη χωριάτικη σαλάτα της (και ένα τζατζίκι!).

Δεν ξέρουμε ακόμα τι είδους συνεργασία θα έχει με την εταιρεία στην Ελλάδα, όμως προς το παρόν ξέρουμε ότι "χρειάζεται ένα χωριό" από ειδικούς για να τη βοηθήσουν στην ετοιμασία της.

H Kroes, εκτός από supermodel, είναι και ακτιβίστρια. Mετά από 15 χρόνια στο χώρο του modelling, βρήκε τη φωνή της ως ambassador του οργανισμού Knot On My Planet, με σκοπό τον περιορισμού του κυνηγιού ελεφάντων.

Together with the Samburu warriors who have so much passion for saving the elephants ♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doutzen Kroes (@doutzen) στις

Δείτε ακόμη: Το φυσικό μακιγιάζ της Doutzen Kroes μας αρέσει πολύ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.