CELEBRITIES

Doutzen Kroes: Το κορίτσι από την Ολλανδία που κατέκτησε τις πασαρέλες


The Jennettes

27 Φεβρουαρίου 2019

26872802_2018887518376711_5042908676340318208_n.jpg

H Doutzen Kroes βρίσκεται στην Ελλάδα απολαμβάνοντας χωριάτικη σαλάτα, κι εμείς ψάξαμε και βρήκαμε μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη ζωή της.

Το 34χρονο μοντέλο γεννήθηκε στο χωριό Eastermar της Ολλανδίας και τα πρώτα χρόνια της ζωής της θεωρούσε τον εαυτό της αγοροκόριτσο. Η καριέρα της ξεκίνησε το 2003, όταν έστειλε φωτογραφίες της σε ένα πρακτορείο μοντέλων του Amsterdam.

Πολύ γρήγορα έφυγε για τη Νέα Υόρκη όπου προσλήφθηκε από την εταιρεία Victoria’s Secret της οποίας έγινε άγγελος το 2008.

H Kroes υπήρξε ανάμεσα στα πέντε πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα, με εισόδημα πάνω από πέντε εκατομμύρια το χρόνο από το 2008. Είναι από τα λίγα τόσο επιτυχημένα μοντέλα που δεν ανακαλύφθηκαν μέσω scouting. Η ίδια έχει δηλώσει ότι δεν ξέρει πλέον σε πόσα εξώφυλλα έχει εμφανιστεί, το οποίο δεν είναι καθόλου περίεργο δεδομένου ότι μόνο το 2017 εμφανίστηκε σε 44 εξώφυλλα της Vogue.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

About last night ????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doutzen Kroes (@doutzen) στις

Το 2010 παντρεύτηκε τον DJ Sunnery James, με τον οποίο είναι μαζί από το 2009. Έχουν μαζί δύο παιδιά, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι. Η Kroes έχει δηλώσει ότι παρόλο που αγαπάει τη δουλειά της, προσπαθεί να δημιουργεί διαφορετικές φιλοδοξίες στην κόρη της, πέραν της ομορφιάς και της μόδας. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2018 is almost over! What an amazing year it has been. Enjoy these last hours with your loved ones and lets make 2019 a great start! ? #happy2019

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doutzen Kroes (@doutzen) στις

Η Doutzen είναι ακτιβίστρια και φιλάνθρωπος, και συμμετέχει σε πολλές διαφορετικές οργανώσεις. Εκτός από το Dance4Life, τον οργανισμό που χρησιμοποιεί το χορό για την ενημέρωση σχετικά με τον ιό του HIV, είναι επίσης ambassador για τον οργανισμό Knot On My Planet, που επιδιώκει την προστασία των άγριων ειδών, και κυρίως των ελεφάντων.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A Throwback to this Magical moment ???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doutzen Kroes (@doutzen) στις

Δείτε ακόμη: Το φυσικό μακιγιάζ της Doutzen Kroes μας αρέσει πολύ!

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.